El PP de la Vall d'Uixó diu que les obres al Carmadai no es corresponen amb el projecte després de recollir queixes dels veïns

08 02 2017 PPLAVALL reunion carmaday CopyEls regidors del Partit Popular de la Vall d'Uixó han realitzat crítiques a les obres del Carmadai després de mantindre esta setmana, una reunió amb els veïns del barri Carmaday “perquè estan preocupats per les obres que està realitzant la Conselleria d'Obres Públiques en el barri perquè es fica molt en els carrers, algunes vivendes es queden aïllades i quatre d'elles es van a quedar sense amb prou faenes lloc per a poder aparcar”. Així ho ha explicat el regidor José Luis Gadea.

L'edil popular ha explicat que “segons ens han traslladat els veïns, les obres que s'estan realitzant no es corresponen amb el projecte que els van ensenyar” per açò consideren que “l'alcaldessa els ha enganyat”. Per açò, José Luis Gadea ha demanat a Tania Baños que explique als veïns i empresaris del barri perquè no s'està realitzant el projecte que se'ls va explicar.

Aquest no és l'únic front obert que el govern de PSOE, Esquerra Unida i Compromís, té amb els vallers segons denuncia el PP, doncs afirma el regidor que fa algunes setmanes els veïns del Grup La Unió van mostrar el seu malestar perquè el govern local pretenia tancar els dipòsits d'aigua. En aquest cas, el Partit Popular va ser el primer grup que es va acostar al barri per a atendre els problemes de la gent i finalment dies després, després de la pressió mediàtica, l'alcaldessa va haver de reunir-se amb ells.

José Luis Gadea ha assenyalat que “aquestes i altres queixes que rebem vénen a través de l'Espai de Participació que tenim obert tots els dilluns de 18 a 20 hores en la seu”. No obstant açò, “si algun valler no pot venir en aquest horari, poden posar-se en contacte amb els regidors del PP, nosaltres els atendrem i intentarem solucionar els seus problemes perquè el tripartit està vist que no soluciona res”.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació