L'Ajuntament de la Vall presenta el calendari fiscal 2019 on es redueix l'IBI per quart any consecutiu

Javier Ferreres 4 2 19ÀUDIO| El regidor d'Hisenda, Javier Ferreres, ha passat per #HoyporHoyLPB per comunicar les dates de pagament d'impostos, novetats, reduccions, bonificacions, ajornaments...

 

COMUNICAT AJUNTAMENT DE LA VALL D'UIXÓ

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha reduït per quart any consecutiu la contribució. El regidor d'Hisenda, Javier Ferreres, ha presentat el calendari de pagament d'impostos de l'exercici 2019, que s'ha repartit per totes les cases, en el qual “seguim amb la baixada gradual de l'IBI d'urbana, complint el nostre compromís”.

L'edil ha explicat que “fins al 2017 l'IBI haguera continuat augmentant, però este equip de govern va aconseguir que en 2016 baixara per a més de 20.000 rebuts i en 2017, 2018 i 2019 per a tots de forma lineal, amb la reducció del valor cadastral i la revisió del tipus impositiu”.

Esta reducció és viable i permet mantindre l'estabilitat pressupostària de l'Ajuntament. En este sentit, ha remarcat que “voldríem baixar-lo més, però és el màxim que ens podem permetre pel nivell d'endeutament que trobem fa quatre anys i que hem anat reduint”.

Així, “a mesura que continuem sanejant els comptes i pagant pufos, com els 8.000.000 d'euros del préstec que Bonig va demanar i que encara estem pagant, podrem continuar reduint l'IBI”, ha afirmat.

El període voluntari de pagament de l'IBI (per finestreta) és del 16 de maig al 31 d'agost. Però es pot domiciliar per a abonar-ho de forma fraccionada en set mensualitats o domiciliar-ho en un pagament únic (el 16 de maig) amb una bonificació del 4%. Fins al 15 de març es pot sol·licitar el fraccionament o la domiciliació, només si és la primera vegada o cal canviar la modalitat, ja que sinó es realitza automàticament.

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació