El PP de la Vall demana al govern municipal participar en la comissió d'igualtat

13 02 2017 PPLAVALL gema dominguez CopyEl Partit Popular de la Vall d'Uixó ha demanat al govern local poder participar en la comissió d'Igualtat que va anunciar l'alcaldessa la setmana passada. Així, la portaveu adjunta, Gema Domínguez, ha assegurat que “des del Partit Popular pensem que cal treballar sense cansament per la igualtat i aquesta comissió creiem que pot donar molt de si”. Per açò, “demanem a l'equip de govern, que ha exclòs a tots els grups municipals de l'oposició, que compte amb nosaltres per a treballar”.

Així, la portaveu adjunta del PP ha lamentat que des del govern tripartit consideren suficient, perquè la comissió d'Igualtat funcione, la incorporació de representants dels tres partits en el govern i dels treballadors. “No obstant açò, des del PP pensem que la igualtat té la suficient importància perquè tots els representants triats en les urnes pels ciutadans formem part d'ella”.

Per a Gema Domínguez, al tripartit se li omple la boca de participació però “ens exclouen per açò els demanem que compten amb nosaltres perquè volem treballar, participar i formar part del pla d'igualtat que pretén elaborar el govern de la Vall”.

A més, des del PP han demanat que “si es crea una comissió siga per a treballar i no per a fer-se publicitat, atès que la comissió de Transparència i Administració Electrònica fa mesos que no es reuneix, i no per a contractar informes a entitats externes”. En aquest sentit, Gema Domínguez ha apuntat que “la comissió d'Igualtat siga activa, àgil i transparent en la qual puguem participar tots els representants dels vallers”.

Finalment, la regidora popular ha posat en valor als treballadors de l'ajuntament que “són els que coneixen la realitat social de la nostra ciutat des de fa anys i estan totalment capacitats per a realitzar informes”.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació