La regidora d'Urbanisme de la Vall, Francesca Bartolomé, desmenteix que s'haja duplicat el sou

Francesca Bartolomé CopyLa regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, Francesca Bartolomé, ha explicat que la seua retribució econòmica pel seu treball com regidora a és per assistències a plens i comissions, de manera que no és “ni assalariada ni estic alliberada”. “El PP conta una mentida de manera malintencionada, perquè no diferencia entre cobrar un salari i percebre una retribució per assistències, com fan els 17 regidors que no estan alliberats”. De fet, per primera vegada en la història democràtica de l'Ajuntament el responsable d'Urbanisme no està alliberat.

En aquest sentit, l'actual equip de govern té un regidor alliberat menys que l'anterior del Partit Popular. I la junta de govern està formada ara per dos regidors menys que anteriorment, tres dels quals no estan alliberats (els mateixos que amb el PP). Per açò, la regidora ha afirmat que és “totalment fals que m'hagen doblegat el salari, perquè haurien de saber que percebre un sou comporta un contracte i una nòmina que no tinc”. Així, ha afegit que PP i Ciutadans “menteixen per interès o, la qual cosa seria més greu, per desconeixement”.

Les retribucions que reben tots els regidors no alliberats estan penjades en el tauler d'anuncis de la planta baixa de l'edifici consistorial. En aquesta documentació, “es poden veure sorpreses com que els regidors en l'oposició de Som La Vall, Ciutadans i algun del PP cobren més que jo o que altres regidors del govern”.

Bartolomé ha apuntat que “als qui sí que els ha doblegat el salari és a Óscar Clavell, que com a alcalde cobrava 3.600 euros i ara com a diputat nacional cobra 6.700, i Elena Vicente-Ruiz també ha augmentat considerablement el seu sou com a diputada provincial”.

Per a resoldre el tema, la regidora d'Urbanisme ha demanat “una oposició més seriosa, que aporte”. “Com no són capaços de criticar el treball que fem dia a dia per a millorar la ciutat, es dediquen a dir falsedats, mentre nosaltres hem iniciat les obres de l'avinguda Cor de Jesús, el parxeig en moltes zones del municipi i la col·locació de panells perquè es respecten els parcs”, ha finalitzat.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació