L'aventurer valler Marc Fas inicia a peu el Camí de Santiago des de la Vall d'Uixó

WhatsApp Image 2017 02 14 at 13.20.48Més de 1.600 kilómetres durant un centenar de dies es la previsió que té l'aventurer valler Marc Fas que ha iniciat este matí la seua nova aposta, anar des de la Vall d'Uixó fins Santiago de Compostel.la caminant en etapes curtes. La ruta ha començat a la Vall este matí, que el durà poc a poc fins Barcelona, per anar després cap a Saragossa i arrivar a Roncesvalles on connectarà en el tradicional camí de Santiago. Fas a més a més visitarà col.legis i hospitals, i anirà "donant abraços" a tot arreu buscant el rècord guiness d'abraçades a Santiago. Este matí en Hoy por Hoy la Plana Baixa, ens ha contat la iniciativa.

WhatsApp Image 2017 02 14 at 09.22.14L'aventurer valler anirà pujant al facebook les memòries de les seues etapes que seran més bé curtes segons ha explicat. De fet la primera parada s'ha produït a Vila-real hui mateix. Destaca a més que també repartirà samarretes amb lemes i que va sense apenes diners per al trajecte. El podeu escoltar a l'audio adjunt.

 

 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació