El Partit Popular de la Vall fa pública la llista per a les municipals del 26 de maig

Carolina Castello Marga Marco Israel Mtnez 9 4 19ÀUDIO| Ens conten tots els detalls la candidata a l'alcaldia, Carolina Castelló, acompanyada pels candidats Margarita Marco i Israel Martínez. La candidatura presenta una renovació del 80% i una aposta per les dones.  Punxa per conèixer tota la llista.

 NOTA DE PREMSA PARTIT POPULAR LA VALL (ORIGINAL)

El PP de la Vall ix a guanyar amb una llista renovada

 • El comitè executiu va aprovar ahir la candidatura per a les eleccions municipals composta per dotze dones i nou homes
 • Castelló: “La candidatura del PP està renovada i implicada en la Vall, amb gent dels barris, que saben realment les necessitats de la seua ciutat i dels seus barris”

 

PP LA VALL candidatura Carolina Castello Copy

 

09-abril-2019.-”Ara és el moment del Partit Popular”, així ho ha assegurat la candidata pel Partit Popular a l'alcaldia de la Vall d’Uixó, Carolina Castelló, que ha presentat a les persones que li acompanyaran en la candidatura per a les pròximes eleccions municipals.

“La llista del Partit Popular combina experiència i joventut, però també passió per la Vall d’Uixó”, ha assegurat l'alcaldable. “Compte amb persones de gran vàlua personal, que no necessiten de la política per a trobar un lloc de treball perquè desenvolupen les seues vides en àmbits privats, i sobretot, són vallers que volen el millor per a la seua ciutat i que volen impulsar un canvi a millor per a deixar arrere una legislatura grisa”.

El comitè executiu va aprovar ahir la candidatura per a les eleccions municipals, composta per dotze dones i nou homes. “La llista que aprovem ahir és una candidatura renovada i implicada en la Vall, amb gent dels barris, que saben realment les necessitats de la seua ciutat i dels seus barris”.

Carolina Castelló ha assenyalat que “les dones tenim un pes fonamental en aquesta candidatura i estic segura que va a revolucionar la Vall que és el que realment necessitem els vallers, gent amb ganes, amb il·lusió i amb passió per un futur millor”.

Al costat de Carolina Castelló, li acompanya en el número dos una altra dona, Marga Marco, li segueix Herminio Serra, Elena Vicente-Ruiz, Israel Martínez, José Antonio Pérez, Rubén Martínez, Loli Talamantes, Eliecer García, Terelu Montenegro, Francisco Pérez, Paloma Azcoitia, Francisco Rueda, Geno Roig, Mª Pilar Serrano, María Rubio, Mª Pilar Navarro, Mª Carmen Vilar, Joaquín Vallés, Óscar Clavell i Olga Salvador.

Candidatura

 1. Carolina Castelló
 2. Marga Marco
 3. Herminio Serra
 4. Elena Vicente-Ruiz
 5. Israel Martínez
 6. José Antonio Pérez
 7. Rubén Martínez
 8. Loli Talamantes
 9. Eliecer García
 10. Terelu Montenegro
 11. Francisco Pérez
 12. Paloma Azcoitia
 13. Francisco Rueda
 14. Geno Roig
 15. Mª Pilar Serrano
 16. María Rubio
 17. Mª Pilar Navarro
 18. Mª del Carmen Vilar
 19. Joaquín Vallés
 20. Óscar Clavell
 21. Olga Salvador

gener fons

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació