La Vall d'Uixó amplia el cementeri amb un nou accés i 85 nínxols

Cementeri obres CopyÀUDIO| La regidora d'Urbanisme i d'Igualtat en funcions, Francesca Bartolomé ens ha contat tots els detalls. 

NOTA DE PREMSA AJUNTAMENT DE LA VALL D'UIXÓ

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó està ampliant el cementeri municipal amb 85 nous nínxols. L'obra mantindrà l'antiga entrada però també tindrà una nova enfront dels dos tanatoris. Este nou accés comptarà “amb un disseny més modern que s'integrarà amb la construcció ja existent”, tal com ha explicat la regidora d'Urbanisme, Francesca Bartolomé.

L'empresa adjudicatària de les obres ja ha realitzat el moviment de terres i està previst que a la fi d'estiu finalitzen els treballs. La nova zona se situarà en l'actual aparcament i connectarà amb la part antiga, la qual cosa obliga a retirar alguns xiprers. A més es construiran voreres i la zona d'aparcament s'habilitarà davant dels dos tanatoris.

L'edila ha recordat que l'última ampliació realitzada en aquesta infraestructura va ser provisional. Ara se substituiran els murs de càrrega pels definitius “per a donar-li continuïtat a la imatge del cementeri”. Una actuació que també permetrà construir nous nínxols en aquesta zona “i així tindre el servei cobert durant diversos anys”.

D'altra banda, en la part antiga del cementeri municipal hi ha quasi un centenar de nínxols buits disponibles i en bon estat, amb un preu molt més assequible que el dels nous. Per a més informació es pot consultar amb el personal del propi camp sant o en la Regidoria de Sanitat (avinguda Jaume I, número 15).

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació