Les Nits d'històries i historietes a la Vall d'Uixó començaran el 16 de juliol

Jorge Garcia 9 7 19ÀUDIO| Amb el regidor de Turisme i Emsevall, Jorge García, hem presentat una nova edició de les Nits d'Histories i Historietes que comprendrà set rutes a partir del 16 de juliol. Enguany caldrà inscriure's abans cridant al telèfon 964 66 07 85.

 visites guiades 2019 Copy

 

NOTA DE PREMSA AJUNTAMENT DE LA VALL D'UIXÓ

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat la programació ‘Nits d’històries i historietes’, set visites guiades nocturnes que tindran lloc aquest estiu per a “gaudir del nostre patrimoni, de la nostra història i de tot allò que ens fa estar orgullosos de la nostra ciutat”, tal com ha expressat el regidor de Turisme, Jorge García.

Aquesta nova edició aprofundeix en l'aposta pel turisme cultural a través de “una manera diferent de descobrir la Vall d'Uixó, tant per als visitants com per als propis vallers i valleres”. De fet, s'han programat visites molt variades: urbanes, per la muntanya, teatralitzades, de temàtiques diferents i per a totes les edats i públics, encara que tenen el denominador comú d'estar pensades “per a gaudir-les en família”.

La primera ruta se celebrarà el dimarts 16 de juliol per la Senda de la Línia XYZ, recuperada la passada legislatura. Així, s'ha fet coincidir amb l'eclipsi lunar, que si el temps acompanya es podrà veure des de l'esplanada de l'ermita de Sant Antoni. Aquesta visita inicial compta amb la col·laboració de l'associació Muntanyes de la Guerra i encara que la dificultat és mitja-baixa és imprescindible portar calçat adequat, aigua, sopar i llanterna o frontal.

 Totes les visites són gratuïtes, però és necessària la inscripció prèvia en el telèfon 964660785. L'objectiu és “tindre una previsió de quants assistents tindrem i poder millorar la coordinació i oferir un producte de qualitat”, ha assenyalat García. Les places es poden reservar des del dilluns anterior a cada ruta.

La resta del cicle serà ‘Historietes al voltant de l’Assumpció’ el 26 de juliol i es repetirà el 23 d'agost, ‘Camí de l’aigua’ el 2 d'agost, ‘Mines, torres, trinxeres i garroferes’ el 16 d'agost (amb Muntanyes de la Guerra), ‘Fanalets per l’Alcudia’ el 30 d'agost (amb la Associació de Dons Clara Campoamor) i tancarà ‘La nit dels íbers’ que enguany donarà a conéixer les excavacions realitzades en el poblat de Sant Josep en els últims mesos.

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació