Els concerts de Lola Índigo i Niña Pastori es traslladen al José Mangriñán

Tania 23 5 19ÀUDIO| Amb l'alcaldessa de la Vall, Tania Baños hem parlat del trasllat dels concerts de Penyes al José Mangriñán (xicotet). També ha comunicat que  la plaça del Centre estarà a punt per als tancaments i xupinasso. 

COMUNICAT AJUNTAMENT DE LA VALL D'UIXÓ

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i les enyes en Festes han anunciat el trasllat dels concerts de Niña Pastori (3 d'agost) i Lola Índigo (4 d'agost) a l'Estadi Municipal José Mangriñán per motius de seguretat i aforament, tal com han explicat públicament i de manera conjunta l'alcaldessa, Tania Baños, i el president, Vicent Pitarch.

El canvi d'ubicació del pati del CEIP Eleuterio Pérez al camp de futbol xicotet de l'Estadi respon a que “tenim la responsabilitat de prendre decisions per a garantir la seguretat dels assistents, ja que no podem comprometre la integritat física de cap persona per no actuar”. Així, hi ha precedents com Madrid Arena “que ens fan ser prudents i aplicar solucions abans que siga massa tard”, ha afirmat Baños.

Pitarch ha demanat disculpes per les molèsties que es puguen ocasionar, però ha insistit que “davant el volum de venda d'entrades” el nou recinte (al qual s'accedirà per la Colònia Segarra) compleix amb tots els serveis i “s'adequa a les necessitats de dos concerts d'estes característiques”. A més l'Estadi també està prop de la zona de carpes.

ACTES EN LA PLAÇA DEL CENTRE

D'altra banda, l'alcaldessa ha anunciat que el Xupinasso i els tancaments es podran celebrar amb “total garantia de seguretat i complint la normativa” en la Plaça del Centre, que actualment està en obres. No obstant això ja s'ha rebut el material de granit que marca el Camí de l’Aigua i estarà col·locat esta mateixa setmana “perquè els actes previstos es desenvolupen amb normalitat, com tots els anys”.

De fet, la directiva de les Penyes en Festes ja ha mantingut una reunió de coordinació amb les àrees d'Urbanisme, Brigada Municipal i Regidoria de Festes per a ultimar els detalls a nivell d'infraestructures. Una col·laboració que també s'estén a la programació, que enguany ha apostat per “ser més inclusiva i oberta que mai”, la qual cosa Baños ha agraït en nom de tots els vallers i valleres.

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació