La Vall d'Uixó tindrà un nou aparcament per a 40 vehicles junt a les vivendes del Barri Ecològic

parking okL'Ajuntament de la Vall d'Uixó està condicionant el solar annex al Barri Ecològic per a habilitar-lo com a un aparcament amb capacitat per a 40 vehicles. La regidora d'Urbanisme, Francesca Bartolomé, ha explicat que les obres del carril bici “han eliminat alguns llocs i els veïns ens havien demanat solucions”.

Per açò, la brigada municipal està adequant este solar municipal. Actualment s'està dipositant saorra i asfalt i posteriorment es compactarà perquè el sòl quede ferm. A més “s'ha construït un mur de protecció per a dotar de seguretat a la zona i que no hi haja perill de caiguda ni de les persones ni dels vehicles”.

Una vegada finalitzen estos treballs es marcaran les places d'aparcament, es resituaran els contenidors del fem perquè no molesten i es netejarà el talús que dóna a la muntanya, que ara es troba “en males condicions i ple de mala herba”. L'edila ha destacat que amb el condicionament d'esta zona “també posem fi a un problema de convivència veïnal i salubritat que s'arrossegava des de fa anys”.

Esta actuació té cost zero per a l'Ajuntament, ja que l'està realitzant la brigada municipal i s'està utilitzant el material sobrant de les obres de la A-7. En este sentit, Bartolomé ha afirmat que “seguim treballant per a atendre reivindicacions veïnals amb pocs diners però amb l'objectiu de fer urbanisme per a les persones i fer que obra a obra la nostra ciutat millore”.

L'adequació d'este solar municipal s'ha fet coincidint amb la pròxima recepció de l'obra del carril bici i de la zona verda que ha realitzat la Conselleria d'Obres Públiques. “Este passeig és molt utilitzat per la gent que practica esport i ara l'hem dignificat i ampliat els serveis, en un dels accessos a les Coves de Sant Josep”, ha apuntat Bartolomé.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació