El PP de la Vall demana formar part de la comissió d'igualtat

gema igualdadLa portaveu adjunta del Partit Popular de la Vall d'Uixó, Gema Domínguez, ha presentat aquest matí per registre una sol·licitud dirigida a l'alcaldessa Tania Baños per a poder participar en la comissió d'Igualtat. “Fa un parell de setmanes vam conèixer a través dels mitjans de comunicació que s'anava a crear la comissió d'Igualtat. Per açò, des del Partit Popular demanem participar en la mateixa cosa que vàrem fer als mitjans sense obtindre resposta”.

 

Així doncs, vist el silenci per part de l'equip de govern “hem vingut al registre de l'ajuntament perquè Tania Baños conteste a la nostra petició”. Per a la portaveu adjunta del PP, “la igualtat és un assumpte que té una rellevància prou important perquè els regidors que no formem part de l'equip de govern puguem participar”.

Des del Partit Popular consideren que la igualtat és un problema social que no solament afecta a les dones. Per açò, “a través del pla d'igualtat es poden sembrar les llavors per a aconseguir una igualtat efectiva entre homes i dones”. Per a Domínguez, la igualtat és fonamental perquè deriva, en l'últim extrem, en la xacra social que afecta a tots com és la violència de gènere. “Des del PP, com a legítims representants dels ciutadans, volem formar part de la comissió d'igualtat i volem poder aportar el nostre granit d'arena”.

Gema Domínguez ha lamentat que l'equip de govern “tant que parla de participació, són en realitat un govern d'exclusió i de l'opacitat perquè ens hem d'assabentar de les seues intencions a través dels mitjans de comunicació quan nosaltres formem part de la corporació municipal”. L'edil ha destacat que aquesta és la forma de procedir dia a dia del tripartit però “no anem a tirar la tovallola i anem a seguir lluitant per allò que ens pertany”.


 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació