SUCCESOS: Incident al carrer Octavi Ten de la Vall D'Uixó.

octavi tenUna dona va intentar cremar a altra després de ruixar-la amb gasolina i robar-li la bossa al centric carrer d’Octavi Ten. Fou a última hora de la vesprada del passat dilluns quan la víctima passejava amb el carret amb el seu nadó de 10 mesos, i el carro fou ruixat amb l’amenaça de encendre'l si no li donava els diners. Moments de tensió que varen acabar quan avisada la Policia Local i la Guardia Civil varen acudir al lloc dels fets on varen detindre a l’agressora i també auxiliar a la víctima.

Segons ha publicat el periòdic Las Provincias, després d’interrogar a les dues dones per separat i parlar amb els testimonis, la Guardia Civil va detindre a Fátima B.R, de 49 anys i nacionalitat marroquí, pels delictes d’homicidi en grau de temptativa i robatori amb violència i intimidació. Els agents li varen intrevindre l'ampolla de gasolina, dos ganivets, dos encenedors i un rotllo de cinta adhesiva. El Jutjat de guardia de Nules va decretar presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’agresora. Un psiquiatre forense la reconeixerà en els propers dies per a fer un informe sobre el seu estat mental.

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació