La Vall d'Uixó inicia el curs escolar amb 4.438 alumnes matriculats

Carmen GarcíaÀUDIO| La regidora d'Educació, Carmen García, ens ha contat hui en #hoyporhoyLPB tots els detalls de l'inici del curs.

El curs escolar 2019-2020 ha arrancat este matí a la Vall d'Uixó amb 4.438 alumnes matriculats en infantil, primària i secundària. L'alcaldessa, Tania Baños, i la regidora d'Educació i primera tinent d'alcaldessa, Carmen García, han visitat el CEIP La Cova en esta jornada inaugural, que ha transcorregut amb total normalitat.

Les novetats d'este curs són la nova aula d'infantil 3 anys del CEIP Colònia Segarra i la pintura i les obres de manteniment en el CEIP Cervantes i La Moleta. Després d'anys de retallades també “hem aconseguit que el 100% dels alumnes empadronats en el Carmadai tinguen beca de transport i menjador, perquè és un nucli disseminat”, ha destacat García.

A més l'edila ha explicat que “en breu rebrem la tanca de seguretat que se substituirà en La Cova per a obrir un accés des del centre escolar fins a l'exterior del centre social”, de manera que l'alumnat puga utilitzar les pistes de frontó i petanca i “dispose d'un espai més ampli a l'aire lliure i amb més ombra”.

Per part seua, l'alcaldessa ha recordat “l'important esforç que estem realitzant per a millorar els centres educatius” i ha assenyalat que aquest curs serà clau per a desenvolupar el Pla Edificant. Així, “anirem explicant a les comunitats educatives els passos que anem donant des de l'Ajuntament, perquè és un projecte nou, estem adaptant l'estructura administrativa i hem de complir la legalitat i uns terminis”.

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació