L'Ajuntament de la Vall d'Uixó amplia el cementeri municipal amb 84 nínxols nous

Javier Ferreres 12 9 19ÀUDIO| El nou accés comptarà amb dos rampes accessibles i a més s'estan reformant integralment els aseos públics. Ens ho conta tot el regidor d'Urbanisme, Javier Ferreres.

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó està ampliant en 4.470 metres quadrats el Cementeri Municipal. Amb una inversió de 111.000 euros s'està construint un nou accés i anivellant la zona. El regidor d'Urbanisme, Javier Ferreres, ha explicat que la major dificultat resideix “en la diferència de cotes entre la part nova i l'antiga”, per la qual cosa l'entrada comptarà amb una doble rampa i serà totalment accessible.

A més s'estan construint 84 nínxols nous que ja ocuparan part d'aquesta ampliació. Esta obra adjudicada per quasi 60.000 euros també inclou la construcció de les voreres de connexió, que estaran adaptades “continuant amb un treball que es va iniciar la passada legislatura, ja que diàriament vénen moltes persones majors”, ha indicat.

El nou accés serà des del Polígon la Vernitxa (enfront dels dos tanatoris), on també es reubicarà el pàrquing. A més s'han aprofitat alguns dels murs de formigó ja existents per a abaratir els costos d'uns treballs que també modernitzen la imatge exterior. En finalitzar es plantaran entre 15 i 20 nous xiprers.

Paral·lelament la brigada municipal està realitzant la reforma integral dels aseos públics del Cementeri Municipal, que es trobaven en molt mal estat. Totes estes millores “són necessàries en un servei fonamental per a la ciutadania i que hem de mantindre en les millors condicions possibles”, ha finalitzat Ferreres.

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació