L'Ajuntament de la Vall d'Uixó concedeix 50.000 euros en subvencions a 31 organitzacions socials

Marian Artero 12 9 19ÀUDIO| La quantitat ha augmentat un 79% des de 2015 en una clara aposta per fomentar les iniciatives organitzades de participació. Ens conta tots els detalls la regidora de Serveis Socials, Marian Artero.

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha aprovat la concessió de les subvencions a les entitats socials, veïnals, de dones, jubilats i de participació ciutadana. En total s'han destinat 50.000 euros a 31 entitats, en una clara aposta “pel teixit social i per fomentar les iniciatives organitzades de participació”, tal com ha explicat la regidora de Serveis Socials, Marian Artero.

Des de 2015 la quantitat total que es dedica a estes ajudes ha augmentat un 79% (de 27.000 euros als 50.000 actuals). Així mateix, el nombre d'associacions que es beneficien també ha crescut, en passar de 26 a 31. Artero ha destacat que estes mesures responen a “la voluntat de donar suport a l'associacionisme, perquè contribueix de manera activa a la societat i això sempre és positiu per a la ciutat”.

L'any passat també es van introduir millores en el sistema de pagament, la qual cosa ha fet “que més entitats demanden les subvencions, perquè obtenen el líquid per a organitzar les seues activitats abans”. Així, després de l'aprovació s'abona el 80% i després del lliurament de les factures i els justificants de despeses el 20% restant. Anteriorment es pagava un 60% inicial i posteriorment l'altre 40%.

Les entitats beneficiàries han de saber que el primer termini de justificació finalitza el 15 de setembre i el segon el 15 de novembre. Per a més informació o per a resoldre qualsevol dubte, els representants de les associacions poden personar-se en el departament de Serveis Socials Comunitaris (avinguda Jaume I, número 27).

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació