El PP diu que les obres d'infraestructures educatives a la Vall s'han fet o iniciat amb governs d'ells

Olga SalvadorEl Partit Popular de la Vall d'Uixó ha volgut fer recordatori de que amb els diferents governs del PP tant a la ciutat com en la Generalitat Valenciana s'han construït en la nostra ciutat vuit grans infraestructures educatives que suposen una inversió de 30.000.000 €.

 

 

La regidora popular, Olga Salvador, ha assegurat que “la nostra carta de presentació en matèria educativa és la construcció dels col·legis Cervantes, Ausiàs March, La Cova i l'Assumpció, l'IES Benigasló, les aules d'automoció de l'IES Botànic Cavanilles, la gran obra de l'IES Honori Garcia i l'Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja amb l'Escola Oficial d'Idiomes i la EPA”.

L'edil ha realitzat aquestes declaracions enfront del col·legi La Cova, un centre inaugurat al setembre de 2011 amb Óscar Clavell en l'alcaldia; una de les vuit grans obres construïdes pels governs del PP en la Generalitat Valenciana i en l'Ajuntament de la Vall d'Uixó.

No obstant açò, “la carta de presentació de l'esquerra en la Vall és que a data d'avui no han fet cap gran inversió en matèria educativa”. “Això sí, -ha continuat- han sigut els reis de la pancarta i de les manifestacions”. 

En aquest sentit, Olga Salvador ha recordat que en aquesta legislatura l'única gran obra anunciada és per a 2019. I ha lamentat que “solament es conformen amb anunciar per a la campanya electoral de 2019 la construcció del CEIP Rosario Pérez”. Per açò, l'edil s'ha preguntat “perquè ara no ixen a manifestar-se i a demanar més inversió”.

Des del PP asseguren que enfront dels 30 milions d'euros d'inversió en grans obres amb Vicent Aparici, Isabel Bonig i Óscar Clavell com a alcaldes, destaca que l'actual equip de govern solament es dedique a fer horts amb pneumàtics. “La Vall necessita més inversió i més dedicació”.

Per a Salvador, “poc pot presumir l'esquerra de la Vall i molt pot parlar el PP que ha sigut el que ha realitzat les grans infraestructures”.

Als 30.000.000 € invertits en vuit grans obres educatives, el PP ha realitzat tasques de manteniment en tots els col·legis, ha multiplicat per quatre els diners destinats a beques, creant noves beques per a primària i secundària, més els premis d'excel·lència.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació