L'alcaldessa Tania Baños reivindica en la cimera d'alcaldes finançament per al turisme i el nou centre social del carrer Maestro Rodrigo

32686202570 335c302fa6 zL'alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, ha defensat dos reivindicacions “necessàries” per a la ciutat en la Cimera d'Alcaldes de la província de Castelló, major finançament en matèria de turisme i l'ampliació del centre social Maestro Rodrigo (La Vallense). 

 

FOTO: Diputació de Castelló

Baños ha assenyalat que mentre Peníscola amb 250.000 visitants al seu castell va rebre l'any passat 1,8 milions d'euros de la Diputació per a projectes turístics, les Coves de Sant Josep amb 205.000 visitants “no han rebut ni un euro” de la Diputació provincial.

En este sentit, ha afirmat que “em sembla molt bé que Peníscola reba eixa quantitat, perquè és un referent turístic, però no volem ser menys que ningú perquè estem batent tots els rècords de turistes i els números ens avalen”. Per açò, ha demanat a la Diputació que “cerque un mecanisme que garantisca la igualtat d'oportunitats entre tots els municipis”.

Cal recordar que l'actual equip de govern està fent “una aposta forta pel turisme, amb un projecte molt interessant i que ha fet que l'any passat ens visitaren 50.000 turistes més que l'any anterior”. A més s'està diversificant l'oferta de les Coves de Sant Josep, amb el cicle Singin’ in the cave o l'espeleokayak.

“Vaig llançar un missatge crític amb algunes coses que la Diputació ha de millorar però esperançador, perquè volem treballar conjuntament per a seguir impulsant el turisme i sobretot que els turistes que arriben a les Coves de Sant Josep vengen al casc urbà perquè es note en l'economia local”, ha apuntat.

Quant a l'ampliació del centre social de La Vallense, ahir mateix la Diputació va donar data a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó per a una reunió amb el president, Javier Moliner. Una cita per al 15 de març que estava sol·licitada des del passat 5 d'octubre.

Baños ha afirmat que “cal canviar les formes de fer política, perquè el PP va anunciar l'1 de maig de 2015, 23 dies abans de les eleccions, que la Diputació es comprometia a pagar les obres d'ampliació del centre social”. “La gent es cansa d'estes falses promeses i creix el seu descrèdit cap a la política”, ha afegit.

No obstant açò, l'alcaldessa ha reiterat el seu compromís d'ampliar el centre social de La Vallense i de fet en el pressupost municipal per a enguany s'han inclòs 50.000 euros per a la compra del local annex “perquè volem, amb l'ajuda de la Diputació o sense ella, millorar el servei que es presta als jubilats i pensionistes”.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació