La Policia Local de la Vall d'Uixó disposa de dos noves motocicletes

motos poliL'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha adquirit dos noves motocicletes i quatre walkie-talkies per a la Policia Local, amb l'objectiu de “seguir millorant i renovant la dotació i els mitjans dels quals disposen els agents per a prestar un servei eficient als vallers i valleres”, tal com ha explicat el regidor de l'àrea, Javier Ferreres.

A principis del mes d'abril també estaran disponibles tres bicicletes elèctriques per a patrullar. L'edil ha assenyalat que “per l'orografia de la ciutat, amb moltes pujades i baixades, este sistema és l'òptim per a moure's, a més d'oferir una major proximitat i proximitat i dins de la nostra aposta per la sostenibilitat i la policia de barri”.

Des de l'inici de la legislatura s'han introduït diverses millores en la Policia Local, amb la compra de set jupetins anti-bales, tres pistoles taser, un vehicle tot terreny 4x4 i la implantació d'un nou sistema de gestió policial amb tablets “per a comunicar incidències de manera instantània i geolocalitzades”.

L'actual equip de govern també ha recuperat la unitat de barri, que ha millorat “la proximitat i la proximitat amb els veïns i veïnes” i que està donant els seus fruits, ja que el 70% de les anomalies que es detecten en la via pública es gestionen a través dels agents que presten aquest servei en els centres socials.

Ferreres ha assegurat que “en 20 mesos hem fet més que l'anterior equip de govern en 8 anys, perquè quan el PP parla de falta de seguretat en la ciutat menteix, perquè les dades de seguretat ciutadana que ens dóna la Subdelegació de Govern són positives”.

I en la línia de seguir millorant el servei que es presta este 2017 “anem a licitar un cotxe elèctric, que l'any passat no es va poder adquirir per la falta de subvencions del Govern d'Espanya, que posa treballes a la sostenibilitat amb l'impost al sol i amb períodes curts per a optar a les ajudes per la compra de vehicles elèctrics”. Així, es comprarà un cotxe 100% elèctric, “perquè creiem en les energies netes i a reduir les emissions de CO2”.

Enguany també es van a cobrir definitivament les vacants en la Policia Local, amb l'obertura d'un procés de selecció per a quatre places de forma lliure, una de mobilitat (policies que es traslladen des d'una altra administració) i una d'inspector.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació