La Vall d'Uixó es prepara per a la II Gaming Experience el proper cap de setmana

Gaming Experience CopyÀUDIO| El regidor de Joventut, David Lluch, ens ha donat tots els detalls.

Els dies 9 i 10 de novembre tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de la Vall d’Uixó la segona edició del Gaming Experience, esdeveniment dedicat a l’àmbit dels videojocs. L’horari serà de 11.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores. Les persones interessades poden adquirir l’entrada gratuïta en l’Oficina d’Informació Juvenil o en la web www.omegawg.com.

El regidor de Joventut, David Lluch, assegura que es tracta d’un dels tornejos més importants de la província de Castelló i que el món dels videojocs és un dels àmbits amb més projecció no sols en l’oci, sinó també en el camp professional i econòmic. A més, Lluch explica que aquesta edició té com a objectiu apropar els videojocs a les generacions més majors, pel que s’han incorporat activitats destinades a un públic més familiar: «una zona de jocs retro que sí coneixen les persones més adultes, un àrea de realitat virtual i un circuit de drons en el que s’haurà de superar una sèrie d’obstacles».

«Amb una setmana d’inscripcions obertes online ja tenim més de 400 inscripcions i tornejos on s’han acabat les places ràpidament, encara que a altres encara queden inscripcions», assegura José Camarasa, gerent d’Omega World Games, qui destaca que es tracta d’un esdeveniment molt complet: «a l’escenari principal es disputarà la competició de League of Legends, torneig de Fortnite, de FIFA, de Mario Kart, entre altres, a més de la zona de joc lliure on trobem jocs com Guitar Hero o Just Dance».

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació