La crida dona inici a les falles de la Vall d'Uixó 2017

crida fallesAmb la crida per part de les falleres majors de la Vall d'Uixó, Iris Talamantes i Ainhoa Martínez començaren ahir les Falles de la Vall d'Uixó que tingueren com a primers events la colorida cercavila del Ninot aixó com l'exposició dels ninots indultats que ja es poden contemplar al Teatre Municipal Carmen Tur.

Els actes programats per la Junta Local Fallera de la Vall d'Uixó seguiran el proper divendres 3 de març amb la Gimkana fallera que organitzarà enguany la falla Sud Oest. El dissabte 4 serà el sopar de gala de les falles de la ciutat. El dissabte 11 arribarà el criterium ciclista Fallescrit i eixa mateixa nit a la plaça del Mercat serà el sopar de germanor. 

La plantà de les falles de la Vall serà els dies 13 i 14 de març, mentre que el dimecres 15 serà la visita del jurat i entrega de premis. Eixe dia també es cremaran les falles del centre de Dia de Malalts d'Alzheimer i la del CRIS al barri Toledo. El dia 16 es cremarà la falla de la Llar Sagrada i per la vesprada serà la Visita Mútua. expo ninot

Per al dissabte 18, la Junta Local Fallera ha programat l'Ofrena floral a la Mare de Déu dels Desemparats, que serà a les sis de la vesprada. Per al diumenge 19, dia de Sant Josep, hi haurà a les 12, hi haurà misa en la capella dels Desemparats. A les 2, arribarà la mascletà a càrrec de la Pirotécnia Peñarroja. Els monuments infantils es cremaran a partir de les 22 hores, quedant el primer premi per a les 22:30 hores. Les falles grans es cremaran a partir de les 23 hores, seguint l'orde invers al premi aconseguit.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació