Túpay celebra este divendres el 16é sopar solidari

TupayTúpay celebra este divendres la 16ª edició del seu sopar solidari, que esta vegada serà especial ja que es compleixen 20 anys des de la seua fundació. L'esdeveniment tindrà lloc a les 20.30 hores en el Restaurant Casa Ximo, amb preu de 19 euros per als adults i 10 euros per a xiquets. L'ingrés es pot realitzar en les caixes rurals o Bankia. Podeu escoltar Teresa Pallardó i Antoni Llorente.

La presidenta de Túpay, Teresa Pallardó, i el regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, Antoni Llorente, han presentat esta edició, que també compta amb una fila zero a través de la qual les persones interessades poden col·laborar amb una aportació de 10 euros sense assistir al sopar.

Pallardó ha assenyalat que durant l'esdeveniment es donarà a conèixer tot el treball que realitza l'ONG, tant en 2016 com una retrospectiva “d'estos anys en els quals més de 40 persones del departament d'Amazonas (Perú) han obtingut un títol universitari” gràcies als projectes de formació de joves que impulsa Túpay en esta zona.

Per la seua banda, Llorente ha destacat que “20 anys d'activitat solidària requereixen de molt esforç, molt treball i molt afecte pel que fan”. Així mateix, ha posat en valor el paper de l'educació “per a fer-nos més iguals i lliures i atacar les injustícies”.

En este sentit, cal recordar el compromís de l'actual equip de govern amb aquest tipus de projectes i entitats socials “que treballen fora de les nostres fronteres fent que el món siga més just”. Tal com ha assenyalat l'edil, l'Ajuntament ha pressupostat el conveni anual amb Túpay i està estudiant “signar un conveni singular per a recolzar algun projecte en concret”.

“No val com a excusa la situació de crisi en la qual ens trobem en el nostre país per a tancar els ulls davant el que passa en la resta del món”, ha afirmat Llorente. Per açò, ha animat a tots els vallers i valleres “a col·laborar amb este sopar solidari”.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació