Més de 420 ballarins participaran el diumenge en el IV Campionat Coreogràfic Dance in Action de la Vall d'Uixó

DanceL'Ajuntament de la Vall d'Uixó i l'associació Neron's han presentat l'IV Campionat Coreogràfic Dance In Action, que se celebrarà este diumenge 5 de març en l'Auditori, amb la novetat que l'horari serà de matí i de vesprada a causa de l'augment de la participació. Enguany seran 422 els ballarins de tota la Comunitat Valenciana. Podeu escoltar Jordi Julià i Domingo Sánchez.

 

El regidor de Joventut, Jordi Julià, ha destacat que este esdeveniment “repeteix l'esperit solidari que l'ha caracteritzat des de la seua creació”. Així, tota la recaptació es destinarà a l'assemblea local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i l'expectativa és “batre el rècord de recaptació” i superar els 3.000 euros de l'any passat.

Les entrades anticipades es podran adquirir demà en el centre social Les Llimeres de 15.15 a 17.00 hores i en taquilla el mateix diumenge també hi haurà algunes disponibles, encara que ja s'han venut més de 1.000 entrades. A més hi ha disponible una fila zero per a les persones que vulguen col·laborar però no puguen assistir.

L'organitzador, Domingo Sánchez, ha explicat que a més dels equips participants també hi haurà dues exhibicions a càrrec d'un grup de competició professional i un altre premium, amb estils que van des del hip-hop i el funky a la dansa i ball contemporani. El jurat estarà format per Abel Adán Rodríguez, Marcela Muñoz i el valler Dan Melià.

Una altra de les novetats d'aquesta edició és la realització d'un workshop de ball i coreografia el dia anterior al campionat, el dissabte 4 de març en horari de matí i vesprada en el centre social de Sant Vicent-l'Assumpció. Les inscripcions es poden formalitzar en el centre social Les Llimeres o el mateix dia dels tallers.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació