L'Ajuntament de la Vall d'Uixó explicarà els pressupostos pels barris

tania 9 1 20ÀUDIO| L'alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, ens acosta la proposta de trobades veïnals que començaran el dia 15 al Barri Toledo. A més també comentem altres temes de l'actualitat setmanal com la residència d'alzheimer o el centre de salut. 

COMUNICAT AJUNTAMENT DE LA VALL D'UIXÓ

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó iniciarà el 15 de gener la campanya Pressupost al teu barri, amb la que busca fer accessible el pressupost municipal a tota la ciutadania. El projecte està dirigit a les associacions de veïns i a totes aquelles persones interessades a conéixer les propostes de l’equip de govern i també transmetre suggeriments i queixes.

«En l’últim ple aprovàrem un pressupost de quasi 35 milions d’euros que volem explicar a la ciutadania, ja que tots i totes som ciutadanes de la Vall de ple dret», explica l’alcaldessa del municipi, Tania Baños, qui destaca com positiva la creació de la regidoria de Dinamització de Barris, ja que era «necessària» una connexió entre els barris, les associacions de veïns i l’ajuntament.

El primer centre que es visitarà és el Centre Social Toledo el dia 15 de gener a les 18:30, seguit del Centre Social Carbonaire (5 de febrer); Centre Social Colonia San Antonio (12 de febrer); Centre Social Grupo la Unión (19 de febrer); Centre Social Carmadai (4 de març); Centre Social El Mercat (11 de març); Centre Social Assumpció-Sant Vicent (1 d’abril); Centre Social El Roser (8 d’abril) i Centre Social Colònia Segarra (22 d’abril)

La regidora de Dinamització de Barris, Elena Pérez, assegura que, des de l’equip de govern, es continuarà lluitant per més justícia, transparència i igualtat, «apostant per un govern de proximitat independentment de la zona de la Vall en la qual es visca».

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació