L'Ajuntament de la Vall organitza la Fira de Rebaixes al Carrer per al diumenge 26 de gener

jorge garcia 14 1 20ÀUDIO| Amb Jorge García, regidor de Comerç, contem tots els detalls. Les tendes interessades en participar poden fer la sol.licitud fins divendres a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó.

COMUNICAT AJUNTAMENT DE LA VALL D'UIXÓ

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat la primera activitat de dinamització comercial d'este 2020. ‘Rebaixes al carrer’ se celebrarà el diumenge 26 de gener en la plaça del Mercat, en horari d'11.00 a 20.00 hores, i hi haurà activitats infantils i familiars “perquè siga punt de trobada per a gaudir de l'oci i aprofitar les ofertes del comerç local”, tal com ha explicat el regidor de Comerç, Jorge García.

L'objectiu d'esta nova iniciativa és “incentivar les compres en el comerç local després del Nadal, perquè l'oferta és de qualitat i l'el tracte és especialitzat, professional i personalitzat, sense eixir de la nostra ciutat”. Així, els establiments participants oferiran una àmplia gamma de productes amb descomptes entre el 30% i el 70%.

Els comerços locals interessats a participar en esta fira ‘Rebaixes al carrer’ poden presentar la sol·licitud fins al divendres 17 de gener a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó i disposaran d'un estand de venda el pròxim 26 de gener. Este és l'inici “del calendari que estem ja programant per a promocionar el comerç local durant tot l'any i en tots els àmbits”, ha indicat l'edil.

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació