El Partit Popular de la Vall recorda la construcció del Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja en el seu segon aniversari

01 03 2017 PPLAVALL alberto sanfelix auditorioEl Partit Popular de la Vall d'Uixó ha volgut recordar que dimarts passat, 28 de febrer, es van complir dos anys des que l'Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja acollira el concert de les tres bandes i els sis cors de la Vall d'Uixó del que van gaudir quasi mil persones en una aposta "que vam fer des del govern local del PP per la cultura i per un edifici que ja és tot un referent" segons ha dit el regidor Alberto Sanfélix que ha criticat el que van fer els partits del actual govern quan estaven a l'oposició.

 

L'Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja alberga, a més de l'auditori, l'Escola Oficial d'Idiomes i l'Escola per a Adults; una infraestructura que ha suposat una inversió de 6.300.000 euros.

“Després de quasi quinze anys d'espera, per fi en 2015 vam poder inaugurar l'Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja, un projecte que sempre ha comptat amb el respatler dels governs del Partit Popular i amb els obstacles de l'esquerra”, ha recordat el regidor Alberto Sanfélix  que ha dit  que el projecte va començar en 1999 amb Vicent Aparici d'alcalde. “Després d'una etapa fosca, amb PSOE i EU en el govern, va haver de tornar un govern del PP amb Isabel Bonig per a reprendre les obres que va aconseguir inaugurar Óscar Clavell”. Sanfélix ha dit que sent alcalde el socialista Josep Tur, amb el suport d'Esquerra Unida, es van paralitzar les obres i en els seus vuit anys d'oposició es van dedicar a intentar dilapidar el projecte perquè no vera la llum, ja que han votat en contra de reprendre les obres i de la posterior gestió.

Alberto Sanfélix ha assegurat que “abans de les eleccions de 2015, Esquerra Unida va utilitzar l'auditori com a arma llancívola per a tirar pestes del mateix. Van empaperar els cotxes amb uns cupons en els quals es podia llegir ‘Polidineral’ i fins i tot l'actual regidor de Cultura va fer un article titulat ‘Poliestafados’ parlant malament d'aquest edifici”. No obstant açò, ara que l'esquerra està en el govern no diuen gens dolent de l'Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja, en un clar exemple de cinisme i de la seua doble rasadora.

Segons diu el regidor popular, aquesta gran inversió educativa i cultural es suma a les moltes obres educatives realitzades per governs del PP en l'Ajuntament de la Vall d'Uixó i de la Generalitat Valenciana. En total són 30.000.000 euros invertits en col·legis nous com La Cova, Cervantes, Ausiàs March i Asunción; a més de l'IES Benigasló, les aules d'automoció de l'IES Botànic Cavanilles i l'IES Honori Garcia.
“En els vuit anys d'oposició, l'esquerra solament ha tret la pancarta per a criticar i en aquests dos anys de govern poc han fet en matèria educativa, excepte horts amb pneumàtics i pintar bancs. Ara que tenen acció de govern, no fan res”, ha conclòs.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació