La Vall d'Uixó protagonista a Mèxic en un disc on canten Mario López, Santiago Sáez (Tarson), Bernardo Esbrí i Roque Pascual

WhatsApp Image 2017 03 01 at 18.23.11El compositor i cantant mexicà, Mario López Hernández ha tret un nou disc on la ciutat de la Vall d'Uixó és protagonista.

En concret el tema ha sigut dedicat a la dona de la ciutat, que porta per títol "Vallera" (caminos de la Vall d'Uixó). El cantant ha compartit veus amb Roque Pascual, Bernardo Esbrí, i  Santiago Sáez "Tarson".

La gravació de les veus valleres ha estat a càrrec de Lauro Aparici, que ha enviat el tema a Mèxic per a que s'ultimara. A la pista d'àudio podreu escoltar la cançó que s'ha presentat al programa el Café de Pipa on han participat el mateixMario López des de Mèxic.

 

WhatsApp Image 2017 03 01 at 18.25.48El tema forma part d'un nou treball que Mario López ha tret a la venda el passat nadal. En un altre dels temes anomenat "El Bupu", el mexicà relata anècdotes de l'expedició vallera quan va anar a Juchitán, localitat agermanada a la nostra. 

DonMario espera que la cançó agrade a la dona vallera, i sap que en la seua pròxima visita a la nostra ciutat no s'escaparà d'interpretar el tema en directe juntament amb els altres cantants. A l'àudio podreu escoltar "El Bupu".

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació