Comença el programa Jove Oportunitat a la Vall d'Uixó

David Lluch Anais Pinazo 11 2 20ÀUDIO| El regidor de Joventut David Lluch i la coach de Jove Oportunitat, Anais Pinazo, ens conten tots els detalls del programa.

COMUNICAT AJUNTAMENT DE LA VALL D'UIXÓ

Les regidories d'Educació i Joventut de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicien el programa 'Jove oportunitat', que té com a objectiu reenganxar al sistema educatiu a aquells joves que hagen abandonat els estudis, mitjançant el foment d'habilitats socials, formació acadèmica, la millora dels perfils professionals i de les habilitats personals, i el treball a nivell individual amb cada alumne. El programa, finançat per l'IVAJ i el Fons Social Europeu, comença demà dimarts 11 de febrer, en l'edifici de l'EPA, amb horari de dilluns a divendres, de 09.00 a 13.00 hores.

“Aquesta iniciativa pretén motivar a l'alumnat mitjançant un nou tipus d'estratègia més vinculada a la vida real, amb classes pràctiques i participatives”, explica el regidor de Joventut, David Lluch, qui assenyala que el 96% de les persones que participaren en el programa el 2019 s'hi han reinserit en cicles formatius i escoles per a adults. El regidor destaca que, després que el curs finalitze, es realitzaran sis mesos de seguiment a l'alumnat.

Anaís Pinazo, coach del programa, realitzarà assessorament, acompanyament i seguiment als 15 alumnes que participen aquest any: “es portarà a terme un treball personal d'apropament a l'alumne per a comprendre'l millor, així com fomentar habilitats socials mitjançant la participació en activitats culturals, esportives o visites, a més de la formació acadèmica i la millora de competències com aprendre a redactar el seu currículum, saber enfrontar-se a una entrevista de treball, etc.”

sacristan bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació