La Vall d'Uixó tindrà un circuit local de curses urbanes

mar arzo hector cumba hector bermudez 11 2 20ÀUDIO| Estarà organitzat des de la Regidoria d'Esports. Inclourà les curses de la falla Ja Estem Tots, del Club d'Atletisme, de les Penyes en Festes, de la Pilarica-Andrea Callau i la Nocturna del Roser, a més de la Sant Silvestres (sense puntuar). Ens conten tots els detalls la regidora Mar Arzo junt Héctor Cumba i Héctor Bermúdez.

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta el I Circuit de curses populars Ciutat de la Vall d'Uixó. El circuit consta de cinc proves de 5 quilòmetres: el 14 de març organitzada per la Falla Ja Estem Tots; 20 de juny a càrrec del Club d'Atletisme; 24 de juliol organitzada per les Penyes en Festes; el 3 d'octubre per les Festes de la Pilarica i el 9 d'octubre a càrrec de les Festes Mare de Déu del Roser. No obstant, per a rebre l'obsequi com a finisher del circuit, caldrà participar també en la Sant Silvestre del 31 de desembre. El preu de cadascuna són 5€ i les inscripcions es poden realitzar en www.evasionrunning.es, Esport Natura i Esport Sorribes, a més dels punts que cada entitat organitzadora anuncie en les seves respectives curses.

“Degut a la quantitat de curses populars que tenim en la localitat i a la gran afició, des de la regidoria ens vam posar en contacte amb les organitzacions per a poder crear aquest circuit, en el que hem treballat conjuntament”, destaca la regidora d'Esports Mar Arzo, qui explica que, de les 5 curses, puntuaran els 4 millor temps.

Les categories, tant femenina com masculina, són: Absoluta; Junior de 14 a 22 anys; Senior de 23 a 39 anys; Veterà/na de 40 a 49 anys; Veterà/na B de 50 a 59 anys i Màster de 60 o més anys. A banda, també hi ha una categoria del circuit en general, una categoria Mixta (xica i xic) on hauran d'entrar a meta amb un màxim de 30 segons de diferència, i una categoria de Club, on puntuaran els quatre millors temps de cada club i que ha d'incloure obligatòriament una dona. Els premis s'entregaran en la Gala de l'Esport 2021.

“Des de l'Ajuntament agraïm a la Falla Ja Estem Tots, al Club d'Atletisme, a les Penyes en Festes, a les Festes de la Pilarica i a les Festes del Roser per la seva col·laboració, i animem a la ciutadania de la Vall i dels municipis del voltant a participar en aquestes curses tan variades i amb tant d'encant”, afegeix la regidora.

sacristan bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació