Les Coves de Sant Josep programen activitats especials per a Sant Valentí el proper dissabte

Jorge Garcia 11 2 20ÀUDIO| El conseller delegat d'Emsevall, Jorge García, ens conta la proposta de "Love is in the cave" que tindrà la participació de Gustavo Paradís. 

COMUNICAT AJUNTAMENT DE LA VALL D'UIXÓ

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta l'activitat 'Love is in the cave' per a celebrar el dia de Sant Valentí. El concert tindrà lloc el dissabte 15 de febrer a les Coves de Sant Josep i estarà protagonitzat per l'artista Gustavo Paradís baix el títol 'Canciones de hoy y de ayer'.

L'horari de les visites serà a les 17.00, 18.00 i 19.00 hores i les entrades es poden adquirir ja a la web de les Coves de Sant Josep (www.covesdesantjosep.es), per un preu especial de 14 € per parella.

“Aquesta activitat temàtica suposarà per als assistents una jornada màgica dins d'un paratge incomparable com són les Coves de Sant Josep, és per això que, des de l'Ajuntament, convidem a tothom a participar en aquesta opció d'oci per a aquest dia tan especial ací a la Vall d'Uixó”, assenyala el conseller delegat d'Emsevall, Jorge Garcia.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació