El PP demanarà al plenari de la Vall que els convenis amb les associacions es signen al primer semestre de l'any

24 01 2017 PPLAVALL gema dominguez 1El Partit Popular de la Vall d'Uixó ha presentat quatre mocions que es debatran en el ple de hui mateix. Es tracta, segons la portaveu adjunta Gema Domínguez, de quatre propostes “que afecten directament als vallers, que tenen valors i principis universals i per açò anem a demanar a tots els grups polítics que les recolzen perquè solament cerquen el benefici dels nostres veïns”.

Així, el PP sol·licitarà que l'Ajuntament de la Vall d'Uixó signe els convenis de col·laboració amb les associacions locals durant el primer trimestre de cada any. “Amb açò volem dotar a les entitats de seguretat jurídica i estabilitat econòmica” perquè les associacions puguen disposar de l'ajuda econòmica com més prompte millor.

La lluita contra l'assetjament escolar és una altra de les propostes que els populars han elevat al ple. En aquesta ocasió, el PP de la Vall ha liderat la declaració institucional que s'aprovarà  amb el suport de tots els grups polítics per a fer de la Vall d'Uixó una ciutat lliure de bullying. “Creiem que el tema és important i de gran envergadura social, per açò tots hem d'estar units contra l'assetjament escolar”. Mitjançant aquesta declaració institucional, l'Ajuntament de la Vall d'Uixó recolza i se sumisca a la campanya impulsada per la Diputació de Castelló.

En la tercera moció, el PP sol·licita a la Generalitat Valenciana impulsar un pla estratègic per a la introducció, estudi i implantació del vehicle elèctric a la Comunitat Valenciana. “Considerem que cal implementar i prendre mesures per a evitar, dins de les possibilitats, mesures dràstiques com les quals ha patit recentment Madrid i promocionar aquests vehicles perquè tots som conscients dels problemes de contaminació”.

Finalment, els populars van a presentar una moció en suport a l'agricultura. Per a açò, “anem a sol·licitar a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó que bonifique al màxim l'IBI de rústica de les finques afectades per les pluges i que s'eliminen al màxim possible els tributs relacionats amb la producció agrícola”. A més, “sol·licitarem en la moció al Ministeri d'Hisenda que rebaixe a 0 l'IRPF d'aquells agricultors que hagen pogut recol·lectar abans del temporal part de les seues collites i que a causa del mateix hagen perdut la producció pendent de recol·lecció”.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació