El PP de la Vall denuncia que els xiquets del Carbonaire porten 8 mesos sense balancí a la zona de jocs

25 01 2017 PPLAVALL gadea balancin carbonaire

El PP de la Vall d'Uixó ha denunciat que vuit mesos porten els xiquets i xiquetes del barri Carbonaire sense balancí en la zona de jocs de la plaça 9 d’Octubre, enfront del Club de Convivència. En el mes de maig de 2016, el govern tripartit de la Vall d'Uixó va llevar el balancí i a data d'avui encara no ha sigut substituït.


El regidor del Partit Popular, José Luis Gadea, ha sol·licitat al govern de la Vall d'Uixó que repose com més prompte millor aquest joc infantil. “No demanem que es pose el mateix perquè era de ferro, però sí que es repose un altre balancí”.

Aquesta queixa respon, segons Gadea, a la demanda que li han traslladat els veïns del barri que “estan sorpresos que vuit mesos després els xiquets continuen sense el balancí en la zona de jocs en el parc 9 d’Octubre”.

Així mateix, l'edil popular ha lamentat la deixadesa d'altres parcs del barri com el situat en el carrer 12 al costat de la carretera de Sogorb o el que està darrere de l'antiga fàbrica de Canós que està totalment abandonat. “No solament en el barri Carbonaire, sinó que hi ha més parcs en la Vall que estan en males condicions”.

José Luis Gadea ha recordat que el Partit Popular va presentar una moció perquè una empresa homologada revisara els jocs dels parcs infantils de la Vall d'Uixó per a saber si eren segurs, una proposta que va ser rebutjada pel govern de PSOE, Esquerra Unida i Compromís.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació