El PP critica que no es feren grans anuncis a la visita de Puig a l'Honori

ies honoriEl Partit Popular de la Vall d'Uixó, a través d'Óscar Clavell ha criticat que el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el conseller d'Educació, Vicent Marzà, que han visitat l'IES Honori Garcia “no han anunciat cap gran obra educativa per a aquesta legislatura”.

Així ho ha assegurat el regidor del Partit Popular, Óscar Clavell, qui ha recordat que la licitació, adjudicació i inici de les obres de l'institut es van realitzar en l'anterior legislatura amb el PP en el govern local i autonòmic. “Agraïm a Ximo Puig la seua visita per a inaugurar les obres que va iniciar el PP”, ha continuat l'edil.

No obstant açò, “aprofitant la seua visita, podrien haver-se acostat al CEIP Leonardo Mingarro per a veure els problemes de seguretat que tenen els xiquets davant el silenci de l'ajuntament i del govern valencià; podrien haver anat a les aules d'infantil del CEIP Centelles o també al CEIP Rosario Pérez, única gran obra anunciada per l'alcaldessa per a any electoral”, ha afirmat Clavell.

Per a l'edil del Partit Popular, els 200.000 euros per a enguany i l'any anterior que segons el conseller d'Educació han arribat a la Vall d’Uixó, “disten molt dels 30.000.000 euros que el PP va invertir en grans infraestructures educatives i culturals en els últims deu anys en la Vall d’Uixó”.

Així, Clavell ha recordat obres com la remodelació del CEIP Assumpció, els nous col·legis La Cova i Cervantes, l'IES Benigasló, les aules d'automoció de l'IES Botànic Cavanilles o l'Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja que té annexa l'Escola Oficial d'Idiomes.

Per açò, “està ben que vinguen a posar-se medalles però és just que deixen les medalles a qui les té d'èpoques anteriors”, ha continuat.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació