El PP demana la relació de factures que s'aproven per Junta de Govern

Gema Dominguez EN LA SERLa portaveu adjunta del PP de la Vall, Gema Domínguez criticat que "el govern de PSOE, Esquerra Unida i Compromís ens neguen còpia de la relació de factures que s'aproven per junta de govern”, cosa que es feia fins ara.

“Tots els equips de govern dels últims anys, des de Josep Tur (PSOE), Isabel Bonig (PP) i Óscar Clavell (PP) han facilitat als partits de l'oposició copia de la relació de factures aprovades per junta de govern”, ha assenyalat l'edil.

No obstant açò, “després d'aconseguir que, després de més d'un any sense fer-ho, envien per correu electrònic la relació de factures aprovades, a la tercera setmana ens trobem amb la negativa del tripartit a donar-nos aquesta documentació”.

Gema Domínguez ha assenyalat que “des dels serveis econòmics de l'ajuntament ens van dir que l'ordre del tripartit era no seguir facilitant la relació de factures”.

L'única manera que té l'oposició de fiscalitzar i conèixer què despeses es paguen a través de la junta de govern és facilitant aquesta informació. “Però aquells que quan estaven en l'oposició i després en el govern abanderaven la transparència, han trencat el dret que tenim tots els regidors a la informació”. Segons l'edil, “és l'equip de govern més opac de la història de la Vall d’Uixó”.

Per açò, Gema Domínguez ha exigit a l'alcaldessa Tania Baños que revertisca aquesta situació perquè “és inconcebible que veiem vulnerat contínuament el nostre dret a la informació”.

La portaveu adjunta que aquesta opacitat afecta també a tots els valleros que desconeixen en què es gasta el tripartit els diners que paguen amb els seus impostos perquè porten des de 2015 sense actualitzar la web lavallduixo.dondevanmisimpuestos.es.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació