L'Ajuntament de la Vall ja permet el pagament de rebut amb targeta bancària

Javier FerreresL'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha implantat un nou sistema de pagament de rebuts amb targeta de dèbit o crèdit. El regidor d'Hisenda, Javier Ferreres, ha explicat que este nou servei té com a objectiu “acostar l'administració al ciutadà i facilitar-li les seues gestions”, ja que ara les liquidacions es poden fer des de casa o des d'un dispositiu mòbil a través de la pàgina web municipal.

Açò evitarà cues innecessàries i esperes per a realitzar estos tràmits i també suposa “donar facilitats de pagament als veïns i veïnes, dins del procés de modernització de l'administració local que l'actual equip de govern hem impulsat des que entrem a governar”. Per a implantar l'administració electrònica s'han invertit quasi 300.000 euros, mentre que el PP “no va destinar ni un euro en huit anys per a adaptar-se”.

El nou sistema de pagament demana a l'usuari la numeració del codi de barres del rebut que es vol abonar, les dades de la targeta de crèdit o dèbit i des de l'entitat bancària s'enviarà una clau que cal introduir per motius de seguretat. Una vegada realitzats estos passos en la web municipal el pagament queda realitzat automàticament.

Les persones que necessiten un document o certificat pel qual cal pagar una taxa per la seua expedició, també podran realitzar el pagament amb targeta en l'Oficina d'Atenció Ciutadana (planta baixa de l'ajuntament), de manera que “evitem desplaçaments al banc per a pagar el model d'autoliquidació i després tornar amb el comprovant per a seguir amb els tràmits”, ha destacat.

Una altre dels avantatges d'este nou servei és que permet el pagament a terminis si l'usuari ho ha acordat així amb el banc. En este sentit, l'edil ha assenyalat que “les persones que hagen oblidat sol·licitar el pagament a terminis de l'IBI ara tenen l'oportunitat de pactar unes mensualitat amb la seua entitat bancària per a poder beneficiar-se de l'ajornament”.

Ferreres ha destacat que este és “un pas més per a fer de la Vall d'Uixó una ciutat moderna, que aprofita les noves tecnologies per a millorar el servei que des de l'Ajuntament prestem a la ciutadania i per a facilitar la vida diària als vallers i valleres”.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació