El Centre d'Estudis Vallers alerta de que l'escut de la Vall a Wikipedia no és el correcte

WhatsApp Image 2017 05 16 at 16.59.42El Centre d'Estudis Vallers (CEV) ha alertat que la versió de l'escut de la Vall d'Uixó que apareix a la Wikipedia no és l'oficial ni la correcta, a més de que té prou diferències amb l'original i oficial. Així per exemple, segons contava el seu director, Nel.lo Navarro, la torre es totalment diferent, així com la corona, el sol i fins i tot el color del blau. El mateix passa a la bandera que ix en wikipedia que es bassa en el no oficial, lo que pot induir a errors.

Això provoca que els particulars o les empreses que necessiten utilitzar l'escut, i acudeixen a la xarxa per baixar-se'l, acaben fent un ús equivocat d'aquest. Cal recordar que l'escut oficial de la Vall d'Uixó va quedar fixat per un decret de la Conselleria d'Administracions Públiques el 21 d'octubre de l'any 1999. Aquest és el que s'ha d'utilitzar.

 

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació