La Vall d'Uixó organitzarà les jornades provincials dels CRIS

Antoni LlorenteL'Ajuntament de la Vall d'Uixó organitza les jornades esportives i culturals que cada any celebren els Centres de Rehabilitació i Inserció Social (CRIS) de la província en un municipi. Este divendres, 19 de maig, uns 100 usuaris dels CRIS Castelló, Vinaròs, Segorbe, Gran Via i la Vall d'Uixó es reuniran per a gaudir d'un dia de convivència.

El regidor de Serveis Socials i primer tinent d'alcalde, Antoni Llorente, ha destacat que l'esdeveniment “s'ha dividit en dos itineraris segons els interessos i necessitats dels usuaris, encara que tots ells participaran al costat dels professionals dels centres en un dinar de germanor en el Restaurant de la Caixa Rural San Isidro”.

El primer itinerari es basa en l'esport i el senderisme, ja que es realitzarà una ruta pel Barranc d'Aigualit i la Muntanya Zamora. La segona opció se centra més en els atractius culturals i turístics locals, ja que es recorreran els principals monuments i es visitaran les Coves de Sant Josep.

Llorente ha reiterat el suport i l'aposta que l'actual equip de govern està fent pel CRIS, amb nous tallers i activitats que tenen com a objectiu “donar visibilitat a les malalties mentals i trencar l'estigma social que moltes vegades existeix entorn a elles”.

En este sentit, recentment s'ha posat en marxa l'hort urbà del barri Toledo, en el qual els usuaris d'este recurs “aprenen sobre agricultura a l'aire lliure i en contacte amb la naturalesa”. Així mateix, s'ha estrenat un programa en la ràdio local en la qual els propis membres “expliquen les seues activitats i comparteixen les seues experiències”.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació