El divendres arranca el Festival d'arts escèniques al carrer de la Vall (FES-La Vall d'Uixó)

previFESEl Festival d'Arts Escèniques a la Porta d'Espadà (FES) s'estrenarà a la Vall d'Uixó este divendres 19 i dissabte 20 de maig. A través del teatre, la dansa, les titelles, el circ i la música es donarà a conèixer la ruta de l'aigua en diversos escenaris de la ciutat: plaça del Mercat, plaça de l'Assumpció, plaça de l'Ángel, plaça d'Orient, Aqüeducte i Paratge de Sant Josep.

El regidor de Cultura, David Lluch, i el conseller delegat d'Emsevall, Jorge García, han presentat este esdeveniment, que compta amb companyies internacionals com la franco-argentina Hurycan o la francesa Cirque Belui. A ella se sumen Decopivolta Teatre, Malabreikers, Muppetece Teatre, Visitants, La Finestra Nou Circ i el grup local de batukada Pum Trà Tukada.

L'obertura del festival serà el divendres a les 12.00 hores en la plaça del Mercat, amb un divertit espectacle de Decopivolta que s'integrarà amb els compradors i venedors del tradicional mercat ambulant. Este serà l'inici d'un cap de setmana “que seguirà el camí de l'aigua com a eix vertebrador de l'activitat cultural, per a donar a conèixer i divulgar el nostre patrimoni”, tal com ha destacat Lluch.

En este sentit, “l'entorn formarà part de les actuacions i les actuacions de l'entorn”. Una cosa que per a García entra dins de l'aposta per “dinamitzar la ciutat a nivell cultural, turístic i econòmic, amb idees noves, innovadores i que aporten un valor afegit per als vallers i valleres i per a atraure cada vegada a més visitants de fora”.

Quant a la programació, la vesprada del divendres la protagonitzaran el circ i la dansa de Malabreikers en la plaça de l'Assumpció i les acrobàcies de Hurycan en la plaça de l'Ángel, per a finalitzar la jornada a les 20.00 hores en la plaça d'Orient amb l'humor de l'espectacle 'Tulipas' de Decopivolta.

Les titelles de Muppetece donaran començament a la jornada del dissabte a les 18.00 hores en la plaça de l'Ángel, per a seguir amb una actuació itinerant de Pum Trà Tukada fins a la plaça de l'Assumpció, on els francesos Circ Belui emocionaran amb 'Els Raymond'. A les 22.00 hores arribarà una de les actuacions més esperades, a càrrec de Visitants, en l'Aqüeducte. I tancaran el FES La Finestra Nou Circ en el Paratge de Sant Josep.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació