La Vall d'Uixó millora la seguretat vial a l'Avinguda Cor de Jesús

obres corL'Ajuntament de la Vall d'Uixó està habilitant un pas de vianants en l'avinguda Cor de Jesús a l'altura de la sucursal de Caixa Rural La Vall i la farmàcia, “perquè des de fa anys s'ha detectat que moltes persones creuaven per la calçada i es produïen situacions perilloses”, ha explicat la regidora d'Urbanisme, Francesca Bartolomé.

 

Amb esta actuació “complim amb una demanda que diversos veïns ens han fet per a fer un pas segur”. Així, la brigada municipal està adaptant les voreres per a fer-les accessibles i en els pròximes dies es pintarà el pas de vianants. Les obres s'estan realitzant pràcticament a cost zero, ja que les estan escometent operaris municipals i “l'única despesa és el material que s'utilitza”.

L'edila ha destacat que estes obres demostren que l'actual equip de govern “prioritza en les persones, millorant la seguretat i l'accessibilitat i reduint el risc d'atropellament en esta zona tan transitada i per la qual les persones creuaven de manera indeguda”. A més, “facilitem el pas a les persones majors o amb mobilitat reduïda que van al centre de salut o a la farmàcia”.

En estos dos anys de legislatura s'ha realitzat una important reforma de l'avinguda Cor de Jesús, sobretot en les voreres que es trobaven en unes condicions “lamentables”, ja que les arrels dels arbres havien trencat les rajoles i s'havien produït caigudes de persones i rebentades en les canalitzacions de l'aigua.

A més es van substituir els arbres a recomanació de diversos informes tècnics “per a millorar la seguretat i la imatge de l'avinguda”, ha apuntat Bartolomé. La nova espècie ja està brollant “i el període de creixement òptim s'aconseguirà l'any que ve”, per la qual cosa a l'estiu ja aportaran l'ombra necessària a este vial.

Bartolomé ha recordat que també s'ha construït la rotonda de l'encreuament amb l'avinguda Agricultor, “eliminant els semàfors perquè el tràfic siga més fluït” i s'ha habilitat una parada d'autobús segura enfront de la seu central de la Caixa Rural San Isidro.

CARRER RAMÓN Y CAJAL

En el carrer Ramón y Cajal la brigada municipal també està construint una nova vorera “perquè es trobava en molt mal estat, amb llocs en els quals pràcticament era inexistent i era un perill perquè els cotxes l'envaïen constantment, i forats que havien fet que algunes persones caigueren”, ha expressat la regidora.

En este sentit, ha remarcat que l'actual equip de govern segueix treballant “per a millorar la nostra ciutat a poc a poc, perquè sabem que hi ha molt per fer, donant prioritat a les zones que estan més deteriorades amb els recursos dels quals disposem”.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació