Apareixen noves pintades en els murs del col.legi Eleuterio Pérez de la Vall d'Uixó

16298954 1271901089514820 6738321173304593596 nDe nou els murs del col.legi Eleuterio Pérez de la Vall d'Uixó han sigut víctimes d'un acte vandàlic en forma de pintada. La regidora dEducació, Carmen García, ha denunciat els fets i les pintades que "embruten el nostre patrimoni públic i el nostre poble". En esta ocasió hi ha que assenyalar que la gran tasca de la Policia Local de la Vall d'Uixó haja fet que s'identifiquen als possibles autors.

Cal recordar que en els últims temps, entre altres, els vàndals han realitzat pintades al propi col.legi Eleuterio Pérez que ja van ser esborrades, així com a la plaça dels Xorros i la seua font, al igual que al mural sobre els refugiats que pintaren els alumnes del Benigasló a la plaça del Circ, sense oblidar els actes vandàlics al mobiliari urbà. L'ordenança municipal preveu les pertinents sancions, així com en algun cas ja s'han presentat denuncies al jutjat. 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació