El PP de la Vall critica que el govern local no aprove la moció que demanava la signatura de convenis amb associacions al primer semestre de l'any

27 01 2017 PPLAVALL olga salvadorEl Partit Popular de la Vall d'Uixó ha criticat que l'equip de govern de la Vall d'Uixó, format per PSOE, Esquerra Unida i Compromís, votara en contra al darrer plenari a la moció que va presentar el Grup Municipal del Partit Popular perquè l'ajuntament signara durant el primer trimestre de l'any els convenis amb les entitats socials, culturals, esportives i festives.

La regidor Olga Salvador ha assenyalat que “des del PP som conscients de la necessitat de les associacions, per açò, després de parlar amb elles hem observat que han coincidit en la preocupació amb les signatures dels convenis”. Així doncs, en la moció el Partit Popular sol·licitava que l'equip de govern fera un esforç perquè els convenis se signen el primer trimestre, “però la nostra sorpresa va ser que PSOE, Esquerra Unida i Compromís votaren en contra, s'oposaren si vulga a intentar-ho”. La regidor del PP ha preguntat al tripartit si “ni tan sols poden fer l'esforç, ni tan sols poden comprometre's a ajudar a les entitats d'aquest municipi”.Per als populars és imperdonable que el govern d'esquerres done l'esquena a les associacions de la Vall d'Uixó que de manera desinteressada organitzen activitats per a la nostra ciutat o ajuden a les persones més desinteressades. “Considerem que el vot en contra del tripartit és una falta de respecte cap a les associacions i cap a les persones que dediquen el seu temps lliure als altres”, ha continuat la regidora.

“Els que onejaven la bandera de rescatar a les persones, quan tenen l'oportunitat els donen l'esquena”. Per la seua banda, Salvador ha apuntat que “els vallers van a contar sempre amb el Partit Popular. Anem a seguir treballant per les persones i presentarem mocions encaminades a millorar el benestar i la qualitat de vida dels vallers”.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació