ANUNCI.jpg

 

Castelló Sud celebra una taula de qualitat per potenciar la marca turística

En la sessió van participar representants dels municipis que formen part de la marca turística, empresaris del sector, gestors de SICTED del territori de la Plana Baixa i la representant de Turisme Comunitat Valenciana, responsable de la implantació del projecte en la comunitat

MESA_DE_CALIDAD.jpeg

En una recent taula de qualitat organitzada per Castelló Sud, es van congregar destacats actors de l'àmbit turístic per a discutir i avançar en la millora contínua del destí. Entre els participants es trobava Tania Baños, presidenta del Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana i alcaldessa de La Vall d'Uixó, així com representants de diversos organismes turístics i empresarials.

La taula de qualitat de Castelló Sud, un òrgan col·laboratiu, té com a objectiu principal treballar en conjunt per a impulsar la qualitat turística del destí. Durant la sessió, es va dur a terme un seguiment del procés d'obtenció del segell de qualitat SICTED Castelló Sud, i es van proposar empreses per a rebre aquesta distinció per part del comité de distinció.

A més, es van acordar els objectius per a l'any vinent i les línies de treball que guiaran els esforços de Castelló Sud en la millora contínua de la seua oferta turística. Aquesta marca turística abasta deu municipis del sud de la província de Castelló, representant diversitat i riquesa com a destí.

Castelló Sud participa en diverses xarxes i iniciatives turístiques, com el Codi Ètic del Turisme Valencià, SICTED, Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana, Crega Turisme cultural, Crega Turisme birding i Castelló Cycling.

El projecte turístic SICTED, liderat i coordinat per Turisme Comunitat Valenciana, cerca garantir un nivell homogeni de qualitat en tots els serveis que intervenen en l'experiència del turista. Aquest projecte, que ha tingut èxit gràcies a la col·laboració de diversos agents, inclou la participació activa dels serveis turístics, que són els principals beneficiaris.

En el marc d'aquesta iniciativa, enguany es van proposar al Comité de Distinció diversos serveis turístics que compleixen amb els requisits exigits pel sistema de qualitat SICTED. Entre ells es troben Arqueocas, Coves de Sant Josep, Platja Casablanca, Provita, Tourist Info Almenara, Tourist Info La Vall d'Uixó, Tourist Info Mascarell, Tourist Info Nules, Tourist Info Xilxes i Viunatura.

Aquesta trobada reflecteix el compromís de Castelló Sud amb la qualitat i la millora contínua en la seua oferta turística, enfortint així la seua posició com una destinació turística destacada a la regió.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació