Santa Cecilia pren protagonisme en la programació cultural de novembre a la Vall d'Uixó

IMG_0929_1.jpg

Aquest mes de novembre, les celebracions en honor a Santa Cecilia han pres el protagonisme en l'agenda cultural de la Vall d'Uixó. En el saló de plens de l'Ajuntament s'han presentat els esdeveniments organitzats per les tres societats musicals de la ciutat: Ateneu Musical Schola Cantorum, Centre Instructiu d'Art i Cultura (CIAC) i Unió Musical Valldeuxense.

El regidor de Cultura, Jorge Marqués, va comparéixer al costat de destacats representants d'aquestes societats, incloent-hi el president de la ScholaCantorum, Sergio Alfonso; la presidenta del CIAC, Carmina Puchol; i el secretari de la Unió Musical, Juan Amates. Tots van ressaltar la naturalesa oberta de les activitats i van estendre una invitació als residents de la Vall d'Uixó a gaudir de la rica oferta musical i cultural proporcionada per aquestes organitzacions.

Marqués va subratllar el valor educatiu i pedagògic de les bandes musicals, considerant-les una eina poderosa. Va destacar que aquestes són un patrimoni tangible que mereix ser cuidat i va expressar el compromís de l'Ajuntament de secundar i col·laborar amb aquestes entitats, brindant-los l'oportunitat de presentar els seus programes.

La Unió Musical Valldeuxense durà a terme el seu concert de Santa Cecilia el 18 de novembre en el Teatre Municipal Carmen Tur, amb la benvinguda a nous membres i altres activitats festives. Per part seua, l'Ateneu Musical Schola Cantorum ja ha realitzat algunes activitats, i destaca el seu gran concert el 18 de novembre a l'Auditori.

El Centre Instructiu d'Art i Cultura gaudirà d'esdeveniments com el sopar i ball de disfresses, tallers per a l'escola de música, audicions i el campionat de jocs tradicionals. El seu concert de Santa Cecilia tindrà lloc el 25 de novembre a l'Auditori, seguit d'una cercavila i altres festivitats el 26 de novembre. En conjunt, aquestes celebracions representen una vibrant expressió cultural a La Vall d'Uixó aquest mes.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació