El PP de la Vall d'Uixó demana solucions per a les deficiències de la pista de skate

La regidora Marga Marco exigeix de nou l'informe tècnic que acredite la correcta execució de les obres perquè “entenem que si es va adjudicar l'obra a esta empresa és perquè se sabia especialitzada en este àmbit”

Marga_Marco_pista_de_skate.jpeg

La regidora del Partit Popular a la Vall d'Uixó, Marga Marco, ha expressat la seua preocupació davant els mitjans de comunicació per l'estat d'abandó en el qual es troba la pista de skate de la localitat, la qual, segons les seues afirmacions, acumula deficiències i danys des de la seua inauguració fa tres anys.

La regidora va comparéixer en les instal·lacions per a assenyalar les deficiències que, en lloc de reparar-se, semblen agreujar-se sense resposta per part de l'alcaldessa i el govern local. Marco ha expressat la falta d'implicació de l'administració municipal davant les reiterades sol·licituds d'intervenció en aquest entorn esportiu.

La inauguració de la pista de skate al setembre de 2020 va generar queixes per part dels usuaris a causa dels deficients acabats i mancances de la infraestructura. El Partit Popular va transmetre aquestes queixes al consistori, instant a reclamar a la contractista la reparació de les deficiències sota la garantia d'obra.

Malgrat els advertiments inicials, passats tres anys, segons Marco, els problemes persisteixen i s'han agreujat. La regidora ha destacat trencaments constants de materials, làmines alçades i forats en les rampes, condicions que, de no abordar-se, podrien provocar accidents entre els usuaris.

El Partit Popular cerca obtindre un informe tècnic i l'expedient de contractació per a reclamar responsabilitats a l'empresa que va executar l'obra. Marco ha subratllat la importància d'esclarir per què es va seleccionar a una signatura aparentment no especialitzada per a dur a terme la intervenció.

La regidora ha acusat l'administració local d'un desistiment de funcions, recordant promeses anteriors de seguiment exhaustiu i manteniment de dependències esportives per a evitar desperfectes. Davant la falta de reparació dels problemes existents, Marco ha instat una reacció immediata, la reparació dels danys i la rendició de comptes per l'execució d'una instal·lació amb evidents deficiències. 

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació