L'Ajuntament de la Vall d'Uixó amplia l'Horari de la sala d'estudi conveniada amb Caixa La Vall

El local del carrer Benigafull està obert de dilluns a divendres de 9.00 a 21.00 hores i els dissabtes i diumenges de 9.00 a 15.00 hores

sala_estudi_1.JPG

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha ampliat l'horari de la sala d'estudi conveni amb Caixa La Vall, que se situa al carrer Benigafull 21. Els mesos de maig, juny i juliol, la sala obrirà de dilluns a divendres de 9.00 a 21.00 hores i els dissabtes i diumenges de 9.00 a 15.00 hores, de manera ininterrompuda.

El regidor de Cultura, Jorge Marqués, ha explicat que s'ha estés el període habitual dels exàmens finals fins a juliol “perquè hi ha moltes persones que estudien o preparen oposicions i han de disposar d'un espai adequat, cèntric, condicionat i amb una bona insonorització”.

Per part seua, la presidenta de Caixa La Vall, Lourdes Falcó, ha expressat “la importància de col·laborar entre entitats per a prestar un servei tan necessari com este”. Cal recordar que la sala d'estudi s'ha reubicat provisionalment en este local del carrer Benigafull a causa de les obres de reforma en l'edifici de Caixa La Vall.

 BANNER_300X300_GIF_BBQ_VAL.gif      BANNER_300X300_GIF_COLILLA_VAL.gif

BANNER_300X300_GIF_BBQ_CAST.gif       BANNER_300X300_GIF_COLILLA_CAST.gifBASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació