ANUNCI.jpg

 

El PP de la Vall exigix frenar el robatori de coure en pous de reg per a no afonar l'agricultura

Herminio Serra afirma que els danys causats en alguns pous de reg del municipi superen els 10.000 euros

Herminio_Serra_portavoz_PP_la_Vall_1.jpg

El Partit Popular de la Vall d'Uixó, a través del seu portaveu, Herminio Serra, ha reclamat la cerca de solucions per frenar els robatoris de coure que s'han produït en les últimes setmanes en diversos pous de reg de la localitat. “Si els nostres professionals han de fer front a aquests atacs i, a més, superar els costos energètics, la falta d'aigua per al reg i els baixos preus de venda dels seus fruits, és evident que el problema s'agreuja”, ha afirmat Serra.

Tal com ha destacat el portaveu del PP a la Vall, els danys causats en alguns pous de reg del municipi, com el pou de Miranda o el de la partida Rambleta, superen els 10.000 euros. “Es tracta de quantitats extraordinàries que s'afronten per part de professionals cansats de suportar crisis encadenades, plagues i ara costos energètics disparats. No podem donar-los l'esquena i és urgent actuar, perquè l'agricultura per a la Vall és un pilar econòmic que no mereix patir el menystinc de qui governa”, ha afegit Serra.

El regidor del PP a la Vall ha considerat “urgent” crear una taula de treball per a buscar les solucions que demanen els afectats: “no sols és el camp l'afectat, sinó també empreses i negocis de la localitat que han sigut víctimes d'aquesta ona de delinqüència. No podem donar l'esquena i mirar cap a un altre costat mentre és evident que el problema no sols existeix, sinó que lluny de resoldre's, s'agreuja. Tendim la mà per buscar solucions, perquè creiem que la Vall mereix garantir tranquil·litat i seguretat als seus ciutadans”.

Atendre una realitat

“En les últimes setmanes s'han registrat almenys quatre denúncies davant la Guàrdia Civil que testifiquen el problema que es pateix en el camp. Treballar per tractar de donar solució al problema no és una opció, és una obligació. I nosaltres estem disposats a aconseguir-ho”, ha conclòs Herminio Serra. 

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació