La Vilavella rebrà l'exposició de collages '36 dies en valencià' per a commemorar el 9 d'octubre

da061ddd-c3a2-4e7e-a814-0d17c2a349a9.JPGÀUDIO | La Vilavella commemorarà el 9 d'octubre amb l'exposició de collages '36 dies en valencià', dissenyats per Pedro Zorrilla. Estarà oberta al públic amb entrada lliure els dies 7, 8 i 9 d'octubre al Saló d'Actes Casa de la Cultura. La inauguració serà aquest divendres a les 18:30h. Ens ho conta el mateix dissenyador, Pedro Zorrilla,  i la regidora de Cultura del municipi, Loles Orenga.

La Vilavella tanca agost amb les festes de Sant Xoxim

SEBASTIA ROGLAÀUDIO | La Vilavella ha représ tota la programació de les festes d'estiu després d'estar dos anys sense poder celebrar-les. La setmana passada van gaudir de les festes de Sant Roc, i ara és el torn de les festes de Sant Xoxim, que comptaran amb propostes i activitats fins al 31 d'agost. Parlem amb l'alcalde del municipi, Sebastià Roglà, qui també ens parla de la seua faceta com a escriptor.

La protectora Com el Gat i el Gos participarà en un desfile solidari aquest diumenge a les platges de Nules

protectora3agÀUDIO | La protectora Com el Gat i el Gos, ubicada a Vilavella, participarà aquest diumenge a les 20h en un desfile solidari que se celebrarà a la Terrassa de l'Estany, a les platges de Nules. Prèviament, a partir de les 17h, disposaran d'un estand. És una jornada en benefici de Mans Unides i en foment de l'adopció animal. Ens ho conten Tere Isierte i Julio Hernández, voluntaris.

El PSPV de la Vilavella critica l'augment del sou de l'alcaldessa i regidor del PP

vilavellaÀUDIO | Sebastià Roglà, portaveu del PSPV-PSOE de la Vilavella ha criticat l'augment del sou de l'alcaldessa, Carmen Navarro, i el regidor de Serveis del PP, Vicente Martínez, en 500 euros en un municipi de nonmés 3.200 habitants. Roglà diu que en dos anys de legislatura s'ha batut dos voltes els rècords de retribucions, i proposen destinar eixos diners en la contractació de més personal de neteja o brigada.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació