La protectora Com el Gat i el Gos participarà en un desfile solidari aquest diumenge a les platges de Nules

protectora3agÀUDIO | La protectora Com el Gat i el Gos, ubicada a Vilavella, participarà aquest diumenge a les 20h en un desfile solidari que se celebrarà a la Terrassa de l'Estany, a les platges de Nules. Prèviament, a partir de les 17h, disposaran d'un estand. És una jornada en benefici de Mans Unides i en foment de l'adopció animal. Ens ho conten Tere Isierte i Julio Hernández, voluntaris.

Milloraran el Centre de Salut de la Vilavella

Manel Martínez 19 7 19ÀUDIO| Amb l'alcalde de la Vilavella, Manel Martínez, hem comentat diversos temes d'actualitat com la subvenció per a millorar el Centre de Salut, el pla Edificant, les primeres activitats d'esport i preparació de Festa la Vila, i com no, la finalització de la Vilavella Classical Music. 

 

El PSPV de la Vilavella critica l'augment del sou de l'alcaldessa i regidor del PP

vilavellaÀUDIO | Sebastià Roglà, portaveu del PSPV-PSOE de la Vilavella ha criticat l'augment del sou de l'alcaldessa, Carmen Navarro, i el regidor de Serveis del PP, Vicente Martínez, en 500 euros en un municipi de nonmés 3.200 habitants. Roglà diu que en dos anys de legislatura s'ha batut dos voltes els rècords de retribucions, i proposen destinar eixos diners en la contractació de més personal de neteja o brigada.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació