Facsa i l'Ajuntament de la Vilavella comencen obres de millora de la xarxa a la carretera de la Vall

facsa la vilavellaL'Ajuntament de La Vilavella i FACSA han iniciat els treballs per a renovar el tram de la xarxa de distribució d'aigua potable que discorre per la CV-224 –carretera cap a la Vall d'Uixó- entre els carrers Sant Isidre i L'Horta de la localitat.

L'alcalde del municipi, Manel Martínez; al costat de la regidora de Desenvolupament Local, Infraestructures i Sostenibilitat, Carmen Navarro; així com el director de l'àrea de Proveïment de FACSA; i el cap de Servei, Juan Luis Orenga, han visitat les obres, que contemplen la substitució de 51 metres de canonades per noves canalitzacions de polietilè d'alta resistència, que veuran a més ampliat el seu diàmetre fins als 75 mm. enfront dels 63 mm. actuals. 

Al seu torn, també s'aprofitarà aquesta actuació per a habilitar una nova vorera en aquest tram del casc urbà, a més de renovar quatre escomeses i col·locar una vàlvula de tall i una boca de reg per a la neteja viària. “Els treballs formen part del Pla de Millores d'Infraestructures Hidràuliques que des de l'Ajuntament de La Vilavella hem engegat, en coordinació amb FACSA, per a millorar la qualitat del servei que es presta als ciutadans”, ha destacat l'alcalde del municipi, Manel Martínez.

En aqueix sentit, des de FACSA han remarcat que “entre altres avantatges, aquesta nova actuació permetrà evitar possibles fugides i corts en el subministrament, la qual cosa redundarà en millores tangibles per als usuaris”.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació