El PP de Moncofa fa balanç dels prop de quatre anys de govern

Wences Alos Jose Maria Andres 19 2 19ÀUDIO| Des del Partit Popular de Moncofa, Wences Alós (alcalde i candidat a l'alcaldia) i José Maria Andrés (president i portaveu municipal) han fet un ràpid balanç de gestió en àrees com l'econòmica, ocupació, social, cultural, esportiva i d'obres. 

 

Moncofa reforça la seua aposta pels Serveis Socials

Maria Teresa Alemany 21 6 18ÀUDIO| Amb la regidora Maria Teresa Alemany parlem de la nova ubicació i l'ampliació de personal i serveis en aquest àmbit. També de la donació d'un xec per al banc d'aliments local amb prop de 900 euros per la recaptació de la marxa solidària que va realitzar el CEIP Avel.lí Corma. 

 

L'Ajuntament de Moncofa critica els incompliments de Costes al no construïr la passarel.la sobre el Belcaire ni redactar el projecte de defensa del litoral

Wences Alos 20 11 18ÀUDIO| Hui en Hoy por Hoy hem entrevistat l'alcalde de Moncofa, Wences Alós, on hem parlat d'aquest tema però també dels tallers d'ocupació, de l'augment d'habitants de la localitat així com de les manifestacions del dia 21 del sector citrícola.

Llegeix més...

Mercat Medieval i Cercavila de la Carta Pobla este cap de setmana a Moncofa

Ana Gracia Maria Teresa Alemany 12 12 18ÀUDIO| La regidora de Festes, Maria Teresa Alemany i la regidora de Cultura, Ana Gracia, ens han visitat per a comentar el Mercat Medieval previst este cap de setmana a Moncofa així com les novetats de la desfilada de la Carta Pobla que enguany s'avança al proper dissabte. A més també ens avancen tota la programació nadalenca.

Llegeix més...

 madama baix

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

2019 02 ProgramaSantBlai 001

 

nules negre

 cartel nules ADN

 

Cartell monólegs 001 1

 

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació