Unides Podem proposa al govern revisar l'aplicació de la llei de Costes

rafa5agÀUDIO | Unides Podem reclama al govern que es replantege l'aplicació de la llei de Costes per augmentar la protecció del litoral i la seguretat jurídica dels propietaris que viuen en zones afectades per la regresió del litoral. Ens ho conta Rafa Segarra, regidor de Podem a Moncofa, i Txema Guijarro, diputat d'Unides Podem.

Moncofa es prepara per a les Festes de Sant Roc

WhatsApp_Image_2022-08-03_at_12.54.18_PM.jpegÀUDIO | A Moncofa, després d'haver celebrat les Festes en Honor a Sta. Maria Magdalena al juliol, ja es preparen per un altre mes complet de programació, en aquest cas per a les Festes de Sant Roc, que seran del 2 al 28 d'agost. Ens ho conta la regidora de Festes al municipi, Maria Teresa Alemany.

Moncofa reivindicarà la regeneració de les seues platges aquest dissabte

wences4agÀUDIO | El dissabte 6 d'agost Moncofa eixirà al carrer a reivindicar la regeneració de les seues platges, una concentració que serà a les 20h a la plaça Ruiz Picasso. És una iniciativa en la què participaran 30 municipis de tot el litoral valencià, impulsada per la plataforma Mediterrània. Ens ho conta l'alcalde de Moncofa, Wences Alós.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació