Rafa Segarra, regidor de Podem-Moncofa

rafasegarra 27aÀUDIO | Del plenari d'aquest dijous en Moncofa hem parlat uns minuts amb el regidor de Podem, Rafa Segarra, que ens ha donat a conéixer les propostes que porta la formació morada. Amb ell hem repassat també l'actualitat del municipi.

Podem Moncofa continuarà fent propostes als plenaris

rafasegarra11maigÀUDIO | Rafa Segarra, regidor de Podem en Moncofa, ens ha comentat el plenari d'abril, i tot i que en el que va d'any, les propostes de Podem no estan sent tingudes en compte, la formació morada diu que continuarà treballant per millorar Moncofa i que la majoria del PP no els desanimarà.

L'equip de govern de Moncofa demana que la vacunació siga en el poble

Wences Alós 14 6 19ÀUDIO | Després d'oferir instal·lacions municipals, l'alcalde de Moncofa Wences Alós, no entén el motiu pel qual els veïns i veïnes de la localitat han d'anar a Vila-Real per a vacunar-se. Pensa que tampoc és allò més còmode per a la resta de la comarca, i que en estiu encara serà més complicat, per tant demana a la Generalitat que repense esta mesura. També ha opinat sobre la candidatura única dels populars de cara al XV Congrés Provincial.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació