Moncofa "encetarà" la temporada de bous al carrer el 9 d'octubre

wences 20sÀUDIO | Serà el 9 d'octubre. Moncofa serà la primera localitat junt a Almassora en fer bous al carrer este any 2021. L'ajuntament ha demanat a totes les penyes que vullguen muntar cadafal que s'han d'inscriure abans de l'1 d'octubre, dia en que tindrà lloc el sorteig a la casa de la Cultura. Hem parlat hui amb l'alcalde de la localitat, Wences Alós, que estava satisfet per la tornada dels bous al carrer i considera que caldria habilitar ajudes a un sector que tant ha patit.

L'actualitat setmanal de Moncofa: de la plataforma Espigons ja a Festes

MONCOFA 10SÀUDIO | Amb l'alcalde de Moncofa, Wences Alós, i la regidora de Festes i Joventut, María Teresa Alemany, hem repassat l'actualitat del municipi. Des de la Plataforma "Espigones ya", el procés de vacunació, les jornades del arroç i la paella incloses dintre de la programació de "en setembre continua l'estiu a Moncofa", i el retràs en les dades de les festes d'octubre amb l'esperança de poder fer bous al carrer.

Històries de la història de Moncofa. Miguel Àngel Sanz.

moncofa26a 3ÀUDIO | Hui hem tingut una nova entrega del les historietes de la història de Moncofa. Miguel Ángel Sanz ens ha parlat de la casa dels carrabiners, hui en dia reconvertida en un important local cultural i que va tindre una intensa activitat fins a l'any 1953. Hem conegut moltes curiositats al respecte.

Històries de la història de Moncofa (Ermites desaparegudes)

CAPELLETA MONCOFAÀUDIO | Amb Miguel Ángel Sanz Julià hem tingut l'últim capítol de la secció estiuenca "Històries de la història de Moncofa". Després de haver conegut moltes curiositats al llarg de les darreres setmanes, hem tingut un acomiadament de luxe amb el relat de les ermites desaparegudes de Sant Pasqual, Sant Antoni i la del Calvari.

El Moncofa al Carrer (MAC) 2021 comença hui (Ana Gracia)

anagraciaÀUDIO | En la darrera setmana d'agost sempre tenim anotat en l'agenda el MAC. Una programació variada i a per tots els públics que enguany concentra tota l'activitat en la Plaça Na Violant d'Hongria, i que comença hui en cinema. Ens ho ha contat la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Moncofa, Ana Gracia.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació