Setmana esportiva en Moncofa

isachmoncofaÀUDIO | El regidor d'esports, José Luis Isach, ens ha contat les activitats esportives que tenen lloc esta setmana en Moncofa, que han començat amb el campus de tecnificació de basket i acabarn en la travessia banderes blaves que enguany entra a formar part del circuit de la Diputació.

La Fira del Llibre arriba al Passeig Marítim de Moncofa

Ana Gracia 8 8 19ÀUDIO| Amb la regidora de Cultura de Moncofa, Ana Gracia, comentem la setena edició de la Fira del Llibre que començarà demà divendres a les Platges de Moncofa i que estarà oberta el cap de setmana per la vesprada i nit, amb conferències, presentacions, teatre, activitats infantils i com no, les signatures i venda de llibres a les casetes de les editorials. 

Moncofaorgull, fira del comerç, presentació de la regina i marxa contra el càncer este cap de setmana a Moncofa

Maria Teresa Alemany Ana Gracia 9 7 19ÀUDIO| Amb les regidores Maria Teresa Alemany i Ana Gracia hem comentat algunes activitats del cap de setmana a Moncofa com és el Moncofaorgull, la fira de comerç, les exposicions, la presentació de la regina de les festes, o la marxa lúdica contra el càncer. A més hem fet un avanç de la programació de les Festes Patronals de Santa Maria Magdalena 2019.

 

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació