Wences Alós actualitza la situació del coronavirus a Moncofa

covid4ago20 CopyÀUDIO| Després de la confusió inicial, l'alcalde de Moncofa, Wences Alós, ens ha posat este matí al dia del brot de coronavirus que s'adjudicava en el municipi de Moncofa. Alós ha criticat que es barrejaren diverses dades, algunes d'elles antigues. A les dades d'ahir, facilitades des de Sanitat figuren 2 positius en PCR al municipi detectats en els darrers 14 dies. A més registren 7 positius al municipi de Nules i un positiu detectat a la Vall d'Uixó.

Tres altes al brot de coronavirus a Moncofa

Wences Alos 5 7 19ÀUDIO| Amb l'alcalde de Moncofa, Wences Alós, hem parlat de l'anunciat rebrot de covid-19 a la localitat i la falta d'informació des de sanitat cap a l'ajuntament. Posteriorment a l'emissió d'aquesta entrevista s'ha comunicat al consistori que es tracta de l'ampliació en l'entorn familiar dels dos casos existents el passat 25 de juliol. Segons Alós, Salut Pública li ha informat que ja hi ha 3 casos donats d'alta i 2 més corresponen a altres localitats. 

Moncofa tindrà cinc rutes nocturnes guiades al mes d'agost

rutes moncofa 2020ÀUDIO| Amb José Francisco Albelda, d'Arqueocas, hem comentat les cinc rutes programades a Moncofa per al promer mes d'agost. Les persones interessades poden inscriure's de manera gratuïta en la Oficina de Turisme de la localitat. A més també comentem rutes per Vila-real i Borriana per al mes d'agost. Punxa i coneix-les!

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació