La Guàrdia Civil deté a un home acusat de furtar en dos vivendes de Moncofa

20170202 Almazora. Robos vehículos y camiones. Prensa CopyLa Guàrdia Civil en el marc del Pla contra els robatoris en habitatges, ha detingut a una persona com a suposat autor de dos robatoris.L'actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar quan els agents van tenir coneixement que s'havia comès un robatori amb força en un xalet situat en la localitat de Moncofa, on després de forçar el pany d'accés al mateix, van sostraure de la seua interior joies i diferents efectes.

Per aquest motiu els guàrdies civils van iniciar una recerca per a esclarir el fet, que va donar com resultat la identificació, localització i detenció d'un home de 24 anys d'edat, com a suposat autor d'un robatori en habitatge. Al mateix se li ha intervingut en el moment de la detenció unes alicates que emprava per a cometre els fets delictius. Continuant amb les gestions els agents van aconseguir comprovar que aquesta persona havia sigut l'autor d'un altre robatori en grau de temptativa en un xalet de la mateixa zona. 

Els guàrdies civils van poder comprovar que les joies sostretes, havien sigut venudes en una casa de compravenda d'or. El detingut posseeix nombrosos antecedents per fets delictius contra el patrimoni.
Les diligències instruïdes han sigut lliurades a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 de Nules.
L'actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Vall d'Uixó.


La Guàrdia Civil recorda que disposa d'un telèfon d'emergències, 062, que pot ser utilitzat pels ciutadans les 24 hores del dia per a comunicar qualsevol tipus d'incidència o acció que li puga resultar sospitosa.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació