Moncofa presenta un “Mar d'Activitats” esportives per a l’estiu 2018

foto presentaciónLa Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Moncofa organitza una gran varietat de cursos i activitats esportives per a totes les edats, on veïns i estiuejants del municipi puguen gaudir de l'esport a l'aire lliure durant els mesos d'estiu.

Les activitats esportives 2018 estan dividides per blocs i ofereixen des d'esports aquàtics com l'aiguagim, passant pel tai-txi, pilates, ioga, entrenaments funcionals o balls de saló. Activitats familiars com la Marxa lúdica contra el càncer, el Dia de la Bici o rutes guiades per Moncofa. I activitats infantils de multiesport, jocs de psicomotricitat o iniciació al patinatge.

Segons el regidor d'Esports, José María Andrés: “Un dels pilars de la campanyes estivals a Moncofa és la multitud de cursos i activitats que s'ofereixen per part de l'Ajuntament, dirigits a tots els veïns i visitants i aptes per a totes les edats. Any rere any el nombre de participants en estes activitats va en increment, per la qual cosa tots els anys incorporem alguna novetat”.

Les inscripcions a les activitats es realitzaran en el Tourist Info i el pavelló poliesportiu de Moncofa.

Més informació en el tel. 964580181 i en www.moncofa.com

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació